- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с първият му братовчед
ПХАХАХАХАХХАХАХАХА Обичала си го пък си преспала с братовчед му.Само ще ти кажа за такива като теб никаква прошкати човек ли си?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ехе, бахти яката дискусия докато ме няма, ще чакам някой пак да пусне такава тема, за да се включа и аз. :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти просто не го заслужаваш. Обичала го е?!? Я , пак! Ти ако го обичаше, както твърдиш - никога нямаше да му изневериш и то с братовчед му. Супер долна постъпка от твоя страна и с нищо не показва обичта ти към него. Какво да направиш ли? Просто му кажи за постъпката си, така или иначе, той рано или късно ще разбере, а тогава ще стане още по-зле.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно.
Може би много те оправдавам, ама... понеже ми се е случвало, няма как да съм максимално обективна. И все пак... станало е, айде, ама как така не знаеш как е станало? Уста нямаш ли да обясниш?!
Съветът ми е да скъсаш със сегашния си приятел без да му казваш причината. Вероятно не е най-мъдрото решение, но не скарвай момчетата заради твоята глупост.
Впрочем, cyclops даде интересна гледна точка. Нещата не винаги са толкова черни и бели колкото ние се опитваме да ги изкараме. Познавам семейство с изключително щастлив брак... сега. Имало е време на побой, изневери и от двете страни. Трудно се сещам за хора, които си пасват повече (не е иронично). Не ми се впуска в тая тема.
Постъпката, че е kyрвенска, е, ама братовчедът да не е много читав, кво й се пуска. Аз лично бих била много по- обидена от постъпката на човек, който ми е кръв, отколкото от тази на поредната мастия. Затова също смятам, че не трябва да му казва и ако има мъничко доблест, да прекрати отношенията си и с двамата.
П.П. По темата е, но може би не и в случая и все пак аз мисля, че човек може да е влюбен в двама души, така че категоризирането , че когато изневериш някому (ако не е просто за секса) , не обичаш човека до себе си, не го одобрявам аз лично.
Последно редактирано от therichbitch : 05-03-2012 на 19:50
Ти ли ще я създадеш
PinkPan7her и защо да не му каже и да не скарва момчетата.За да може следващият път братовчед му да оправи и следващата му мацка правещ на доброто му братоввчедче ли.Поне ако не друго ако не се избият да хванат да се съюзят и да си правят взаимно проби на гаджето на другият.Това го казвам не знам и аз дали на шега или насериозно.
Нека види какво представлява братовчед му вдействителност, а не на какво се прави.
И да разбира се че нещата не са само черни или само бели,но не може да се оправдаваме както каза Чачо аз докато си закусвах и онази работа на брратовчед му ми влезна. Като комшийка.Ох колко съжалявам и каква съм глупава, ама се изцелувах с онзи,защото гаджето ми не ми прави подаръци.Иначе не аз изобщо не съм материална.
therichbitch човек никога не може да е влбен в двама души.Може да обича едният и да е привлечен от другият или изобщо да не обича първият, а само да се заблуждава.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Интересно. Аз бих била много повече обидена от постъпката на човека до мен, защото него аз съм го избирала, докато роднината... просто ми се е паднал такъв, не ми е длъжен по никакъв начин.
До второто... съгласна съм, честно казано. Объркано ми е в главата и не мога да дам обяснение, но съм съгласна, че изневярата не значи непременно, че не обичаш човека до себе си.
FuCKkK13,
Можеш - по различен начин.
Най обичам някви пикли да ми се обясняват как знаят какво е любов и колко много са преживели на по 15-6 и видиш ли аз не знам какво е да обичаш. Мисля, че трябва да се въздържате от такива излияния, защото отстрани е адски смешно и не- не за мен, а за човек на 30 примерно, който наистина е видял нещо от живота.
Не си прави веднага изводи за мен от мнението ми. Това засега е мнение, не ми се случвало да имам ч-ва към няколко души едновременно, но въпреки това смятам, че е възможно. Освен това никъде не съм споменала, че в тази ситуация ще си напълно отдаден/а и на двамата човека.
Определено логическата връзка е така, но просто не я следя и не се замислям за нея... Така бих се почувствала нищо, че не е мн логично![]()
Последно редактирано от therichbitch : 05-04-2012 на 08:26
^ 1во това какво си видял от живота далеч не зависи само от това на колко години си.. и 2ро.. по различен начин,да,но аз правя разлика от обич към семейство примерно и към приятеля ми.. а да обичам още един по същия начин както приятеля ми никога няма да стане.. просто е невъзможно.. и да,смешно е да мислиш така![]()
Длъжна съм да се съглася с therichbitch тук. Годините имат значение. Свали розовите очилца и порасни. Годините имат значение, и един човек на 30 е преживял, видял и .т.н много повече неща, отколкото едно дете на 16 години.
Да обичаш някого като приятеля си е напълно възможно, колкото и странно да звучи. И отново, фък11113 ти си смешната. В случая на авторката обаче, тя не обича нито единия, нито другия.
Много, ама много съм съгласна с казаното тук. Не си избираш братовчедите, до избираш с кого да спиш и с кого да споделяш най-интимните си отношения.
Второ, и според мен изневярата не означава автоматично, че не обичаш човека до себе си. Може да не го обичаш както преди, но това не значи, че нямаш никакви чувства. Много хора изневеряват без дори да се замислят на момента, още по-малко пък за последствията. Ситуациите са токова различни, че не можем да обобщаваме всичко с една или две думи и да се изпада в крайности. Все пак темата е много чувствителна и сериозна.
Съгласих се горе с тази логика, но пък една хипотеза:
Ако имате сестра (защото мисля, че и cyclops e момиче) и тя си има гадже, което не е много стока и ви е навито и на вас, вие от друга страна също си падате по него, но знаете, че ако стане нещо м/у двамата, адски много ще нараните сестра с. Ще го направите ли? Ако го направите, ще сте ли сестра или поредната решила да се почеше с нечие гадже?
П.П. Не правя обобщения, навсякъде причините, хората са различни, аз съм била свидетел на такъв случай и момчето още не говори с брат си.. Офф , много е гадно.
Относно изопачаването на думите от Fuck, няма кво да кажа освен, че под "по различен начин" нямам предвид обич към мъж и към семеството ор друга страна.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Авторката е тотална *****, а за братовчед му на момчето просто нямам думи. Много го обичала пък видиш ли излизала с братовчед му и се наебали.
Човек който няма достойнството да застане очи в очи с този който уж обича и да си признае грешката е пълен страхливец и за мен не е стойностен човек. Мисли си ти че е хубаво да криеш и момчето да си мисли, че всичко е супер, докато му забиваш нож в гърба, нямам думи...
Само една жена може да тръгне да плете такива лайна наоколо. Как така скъсай без да му казваш, нима няма право да знае що човека които обича искат да се разделят ей така от нищото. И много зряла постъпка е да не му каже, точно като за 16-17 годишно лапе. Първо че е пълна липса на достойнство, второ че искаш да не разбере какъв боклук е братовчед му и да не може да се предпази от по нататъшни проблеми с него.
Последно редактирано от draid : 05-04-2012 на 09:22
Draid - само, че забравяш, че обикновено хората, които признават грешките си го правят , за да се изчистят от гузната им съвест. А това е супер тъпо !
therichbitch - За сестрата може би бих реагирала различно. Аз по принцип братовчедите ми не ги възприемам като семейство. Не съм си близка с тях, най-малкото не живея с тях. Не казвам в случач, че братовчеда не е за бой, разбира се.
Не cyclops гузна ти е съвестта именно когато си траеш. И не да си признаеш не е супер тъпо.Супер тъпо е да криеш мислейки си че някои си нямало да страда, а всъщност го правиш само и единствено за себе си и спокойствието си лъжейки много гадно и яко.![]()
Като лапа х*я не рева, сега ревеш...
Щом си го направила с друг, значи не го обичаш истински.
Това е.