Да бе обичаш го много...почти
Ти не знаеш сърби ли те,боли ли те тръгнала си да си даваш определения на чувствата. И точно пък с братовчед му.Личи си колко акъл има в главата тоя. Добре че нямам такива братовчеди пу пу да не ми е уроки.
Както се казва: "Ум царува,ум робува,ум патки пасе."
Edit: И си на 22 леле...отчайвам се вече сериозно от младежта.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
Ами няма какво да направиш, освен да си живееш с тази мисъл. И все пак те съветвам да не казваш на приятеля си. Само ще го нараниш. Според мен хората, които си признават са големи егоисти. А от тук нататък трябва наистина сама да решиш какво искаш и н искаш. Щом си му изневерила значи нещо ти липсва. Дали е правилният човек за теб? Помисли хубаво без да се самозалъгваш.
Ти сериозно ли мислиш така или просто се бъзикаш? И още по важно.Сериозно ли си ми наборка или само така си си писала. Казва: "Само ще го нараниш.Според мен хората, които си признават са големи егоисти." Значи като се прочешва не е егоистка и не мисли че може да нарани гаджето си ,обаче след това не трябва да е егоистка и да му казва за да не го нарани, а да отрича до последно.Нищо че гаджето и може да го разбере от някои друг че дори и от самият му братовчед ако е някакакъв нагъл тип и реши да я изнудва или пък просто го загризе съвестта, но пък то нали важното е да крием,защото да не станем егости.Добро почистване на съвестта, нищо че ако разбере от друг вероятността да загуби доверието му е много много по-голяма.Не че в другият вариант най-вероятно ще каже: "Браво,продължавай все така." де.