- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с първият му братовчед
Да, както и хора на 30-40-50 години масово изневеряват. Хора с акъл, име и морал. Ще ти издам една тайна - абсолютни тъпаци са. Ако мислиш, че и ние не сме видяли тази страна на нещата, лъжеш се. С времето растеш, трупаш опит и по-често отколкото ти се иска, си вадиш грешни изводи. Тва, че хората около нас изневеряват, не значи, че е хубаво и не значи, че и ние трябва/ще. Щом не можеш да се ограничиш, значи не ти е време за сериозна връзка. Имам самоувереност, че никой не може да ме изманипулира дотолкова, че да се отклоня от принципа си. Първо късам, после действам с друг, не е много сложно и емоциите не затриват разума ми. Затова и нападам преспокойно.
Колкото до премълчаването. Всички хора сме се научили, че животът не е толкова розов. Ако някой не може да застане очи в очи с мен и да приеме истината, ще го храня в пъти повече за това нещо, отколкото за изневярата и ще се научи да слуша искрени думи, било то пеперудени или катранени. Щото премълчаната истина си е лъжа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.