.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Защо така мислиш? Ако вината е в мен?
    За да има изневяра, означава, че има причина - проблем, неразбирателство във връзката. При такова нещо в едни отношения винаги виновниците са двама, а не просто един. Освен това се търси решението, а не кой е виновен и бла-бла.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    За да има изневяра, означава, че има причина - проблем, неразбирателство във връзката. При такова нещо в едни отношения винаги виновниците са двама, а не просто един. Освен това се търси решението, а не кой е виновен и бла-бла.
    Да и препоръчително преди изневярата. Щото е тъпо да премълчаваш проблемите и да търсиш спасение другаде, какво решение взимате тогава във връзката ви?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да и препоръчително преди изневярата. Щото е тъпо да премълчаваш проблемите и да търсиш спасение другаде, какво решение взимате тогава във връзката ви?
    Дам, но все пак това е един урок за авторката. Дано го научи, защото в противен случай ще се повтори.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Голям фен Аватара на N1ksun
    Не е точно така , представи си че си излязла на купон с прятелки , там идва готиния пич от сънищата ти направо , ти си леко подпийнала и става глупостта ! При това положение неможеш да кажеш , че и двамата сте виновни за случайната глупост , в която емоциите са взели връх ...
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Град
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Не е точно така , представи си че си излязла на купон с прятелки , там идва готиния пич от сънищата ти направо , ти си леко подпийнала и става глупостта ! При това положение неможеш да кажеш , че и двамата сте виновни за случайната глупост , в която емоциите са взели връх ...
    Имам си приятел и той е готиният пич от сънищата ми. Това сега обсъждаме. Едното изключва другото.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Имам си приятел и той е готиният пич от сънищата ми. Това сега обсъждаме. Едното изключва другото.
    Добре съгласявам се в този случай

cyclops - Niakoitam е от мъжки род
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си