.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да променя в себе си?

Здрасти на всички! Отново съм аз! Този път искам да ви питам нещо интересно, което ще е полезно и на потребителите, които четат тази тема. Значи, искам да питам как да стана по-готина В смисъл няколко неща искам да променя в себе си и искам съвет как точно да ги променя. Например искам прическата си да сменя. Сега съм с коса малко по-надолу от рамото, къдрава (нормално къдрава, изправям я всяка сутрин преди даскало и е много трудно така!). Каква прическа да си направя? Някой... идея Очаквам да предложите! Второто нещо, което искам е да ми предложите някакъв стил дрехи да нося Нещо модерно, лятно, защото все пак след 1 месец започва лятото, а и рождения ми ден Третото нещо е да ми предложите някоя маникюристка или там както се казва в Бургас Че като ми станат за маникюр ноктите да отида И последното нещо е как да се запозная с повече приятели Дано да отговорите!

Супер фен Аватара на Anonys
    Хаха. Прочетох само 1 ред и ми стана смешно. Тука за палячовци ли ни взимаш ? Имаш си приятели/ки, попитай тях.. Без да знаем каква си, що си, как да ти кажем к'ва прическа например да си направиш и дали ще ти отива..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Хаха. Прочетох само 1 ред и ми стана смешно. Тука за палячовци ли ни взимаш ? Имаш си приятели/ки, попитай тях.. Без да знаем каква си, що си, как да ти кажем к'ва прическа например да си направиш и дали ще ти отива..
    чшшшшшшшшшшшшшшшш!

Авторке, не слушай този над мен. Пиши и прочети повечко в раздела "Козметика и диети". Нищо лошо не правиш като питаш и в интернет, но определено е друго да питаш и някоя приятелка. Без притеснения говори по тези теми с наборките си. Те са неутрални. Всеки ще ти се прави на интересен, но е минал през същото. Успех!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Anonys
    Чшшшшшшшш

"Авторке, не слушай този над мен".. Сякаш казваш "Не ме слушай", защото ти й даде същия съвет, който аз й дадох.. - "Имаш си приятели/ки, попитай тях.."

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Чшшшшшшшш

"Авторке, не слушай този над мен".. Сякаш казваш "Не ме слушай", защото ти й даде същия съвет, който аз й дадох.. - "Имаш си приятели/ки, попитай тях.."
    чшшшшшшшшш

Не ми обръщай думите, за да не играе тиганът по главата!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на fenasf
    Научно доказано е, че цигарите те правят с 50% по-привлекателна за противоположния пол.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Да бе! Ей сега започвам да пуша... к'ви глупости дрънкаш? На 12 години да пуша?! Ако ще да си остана FOREVER ALONE няма да пуша

пф на 12 години какво ще си променяш хах , ти си избираш стилът на обличане и тн.. В цигарите наистина се забелязва такава тенденция +50% популярност нали сега е много модерно да се пуши още от детската градина . Обличай се както на теб ти харесва. Намери си приятели които харесват теб а не външната ти обвивка .

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    значи ще ти кажа само че не е нужно да се изправяш в пресата всеки ден защото може да ти окапе а и вредиш така на косъма - по-добре се подстрижи така че да няма нужда от преса
    обличай се как ти иска душа но не изпадай в крайности

хаха няпълно съм съгласна със Anonys ;dd Ledenakarasota не се чува и тя какво пише.

Както и да е. Не мисля че темата е толкова полезна. Лично аз смятам че всеки един човек си е готин по един или друг начин. Сега ,разбира се, не да се обличаш като клошар, с извинение, или пък да излизаш несресана, не изкъпана и така нататък. Най важното е да изглеждаш ЧИСТА. Дори и да не носиш дрехи от най-скъпите магазини в мола ... достатъчно е просто да са чисти. Чистотата и нежността в едно момиче биха привлекли много повече момчета, от колкото някое скъпо шалче примерно или чифт обувки. : ) Поне така смятам аз : )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Трудно е да се определи каква прическа ще ти ходи, при условие, че никога не сме те виждали.. Вярно е, че не правиш нищо лошо, но в момента няма как да помогнем точно за това. А какво ще рече "нормално къдрава", да не би да имаш предвид чуплива или ?
    2. Носи това, което ти харесва. Не се влияй по някакви си модни тенденции , а носи това ,което ти харесва. Това е най-важното. Има най - различни дрехи по магазините, за всякакви вкусови предпочитания.
    3. За третото не мога да отговоря, не съм от Бургас.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си