- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението ви за оргазмения контрол ???
Момичета случвало ли ви се е да прилагате на гаджето си ''оргазмен контрол"? Това е когато за известен период от време го държите без да му позволявате да свършва по никакъв начин(дни,седмици),след което да го възбуждате по различни начини да го докарвате многобройни пъти на косъм от оргазъм ,но да спирате в последния момент без да му позволявате да го получи.Това е само един от начините за оргазмен контрол.Кажете опитвали ли сте го харесва ли ви споделете ако сте опитвали друг вид или ако не сте бихте ли го опитали ?
Ти да не си луд бе човече ? Знаеш ли как ни боли после от това и не съм сигурен, но може нещо да ни стане. Това е доста кофти..
Това е ужасно тъпо и не знам коя патка би го причинила на своя приятел. Да не говорим, че момчето много лесно може да си удари една злобарка, когато момичето не е при него, а онази няма как да узнае. Пък и не знам как тя има силата да спре еякулация, когато момчето е на косъм от нея.
Общо взето, не знам кой тъпанар се е сетил за тази глупост.
Оргазмен контрол му викаш , така ли?! Аз му викам простотия и никога не бих подложила мъжа до себе си на това?!Приятно ли ще ти е теб да те докарват до ръба едва ли не и само щото му се иска да спира?! Ти каква си , садистка някаква?! Пълна простотия е това. Коя простакеса би го направила?!
ПП: После толкова ще го боли от това ,че си го държала така , пък не е свършил,че не е истина!
maDamn
В Индия даже канализират сексуалната енергия в други дейности по този начин. Ако не задържаш желанието на човек прекалено дълго, е много добра идея, след това оргазмът е много силен. Ма дни и седмици... Айде 1 ден максимум, окей, повече ми е трудно да приема.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чувам че е доста разпространено на последък това особено сред тийнейджърките!!!
Чуй пак. Иначе тва е неписващо разнообразие.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Омг... това не бих го причинила на човека, с който спя... ужас...
Нали секса трябва да доставя удоволствие и на двамата... ебати удоволствието да го лишаваш от оргазми....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Садистично, секса е за кеф, не да си мъчите партньорите.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
По друг начин погледнато е секси...обаче да не е за дни, а на края на нощта да свърши понякога е забавно....ако е такъв тип човек и ще му е забавно...ама за смеха, иначе е подло...аз обичам да свършва заради мене...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+1
Една тема за тая простотия не ти стигна, че прасна още една ли ..... Аман от съдистки имащи гаджето си за собственост. Никой на никого НЕ Е СОБСТВЕНОСТ!!!
пс линк към 1вата и тема на тая .....
http://www.teenproblem.net/forum/sho...5#post10115095
Кефи ме идеята за tease-ване.
Кво скочихте на момичето/момчето?
Кефи ме факта, че така ще те желае повече..
да го завържа и да го оставя само в моите ръце.
Хубаво...
Като цяла седмица сме на училище, университет и работа, някак не ни е трудно да го прилагаме и без усилия, цяла седмица ти се прави секс, ама имаш други ангажименти.
Възбуждаш ли се, не се ли възбуждаш, никой не може да ти помогне.
:Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пхаха, много ще ми е забавно някоя путчица да се опита да ми го приложи т'ва. Kaкто е чисто голя, я хващам ... и директно на улицата,там да се облича като уличница. К'ви са тия глупости бе?
Оргазмът, като финал на секса, е едно от най-истинските и приятни неща на тоя свят... а тя ще ми прави циркаджийски номера... я излезте от филмите малко :S
Тийз-ът е най-успешната тактика за флиртуване и докарване до оргазъм. Може би не са баш глупости.
Мисля, че се мъчиш да играеш игрички, които не са ти по силите и рано или късно ще си изпатиш.
Welcome to the Jungle...
Не знам за вас, ама под "тийзване" аз разбирам доста по-различно нещо от това да го държа без оргазъм сума ти време.
Ще разчита на честната ти дума сигурно![]()
Не бих причинила това на приятеля си , независимо защо. Харесва ми , когато знам, че е свършил , заради мен и съм му доставила удоволствие. Този "оргазмен контрол" ми се струва пълна тъпотия и не бих го направила никога.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥