.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

обрязване ??

здравейте съжалявам ако темата се повтаря . предстои ми обрязване поради здравословни причини . и така де искам да попитам които е минал през това какво да очаквам ? как премина операцията ? колко време се възтановявахте ? след колко време падат конците ? след колко време имате възможност за полов контакт ? какви са нормалните ефекти след операцията ? как се чувствате с новия instrument хD ? каква беше терапията след операцията и остават ли белези ??

Голям фен Аватара на besso
    Закво, да му обясняваш как сам да си изреже гема ли?! Ти нормален ли си, има си лекари които да я вършат тая работа, а ако момчето е под 18 години тая манипулация се поема от здравната каса. Пич не ми пиши никакви мейли и не му пращай никакви снимки - или е прост гей или е обратен педофил. Закакво иначе ще пише през половин час постове по темите с капс-лок. Моля ти се. А вие, господа админи, вземете си свършете работата и му сложете на човека един бан да мирне. Че току виж започнал да практикува "на добра воля" обрязване и премахване на гем, че и ще ги вика децата на контролни прегледи после...

Мега фен Аватара на draid
    Авторе, има си важна тема в този раздел, там всичко пише.

четох важната тема но искам и да чуя хора които са минали през това . за колко време горе долу са се възтановили как е пртекло възтановяването

пък тоя психопат rkec въобще да не ми говори

Мега фен Аватара на draid
    Човек във важната тема е пълно с хора които са минали през това и споделят мнения, попитай там.

Град
    София
    за 2-3 седмици минава ,преди това няма как да топваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си