.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Поредната тема за ........торбички, сенки и тъмни кръгове под очите:(

Добър ден! Знам, че има много такива теми, но наистина не мога да намеря решението.. Всъщност може ли някой да ми качи снимки на торбичките, сенки и тъмните кръгове под очите, за да мога да ги различвам :Д:Д Аз имам сенки по очите и тъмни кръгове.. зридават ми ужасно изморен вид.. искам да ги премахна, а с коректор не става ( пробвах с един, но не му знам марката и един на есент 3 цвята ) Помогнете ми моля ви... моляяяяяяяяяяяяя

моето очо е точно такова -- > http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...08&tx=32&ty=64 до тъмните кръгове вътре нещо е лилаво :Д и е УЖАСНО.. не искам да го признавам обаче съм с тъмни кръгове отдавна.. спя много и се храня здравословно и пия вода.. последните не много, но пак. Бях чела че ако е по рождение не може да се оправи..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Торбичките са подутини, сенки и тъмни кръгове е едно и също - синьосивкаво оцветяване в областта под очите.
    Ако ти е по рождение освен коректори друг вариант няма, дам.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

значи ги имам всичките :Д Все пак ще пробвам всички варианти, който ми кажете.. Предложения ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Чела съм,че може са си слагаш пликчетата от чая,след като го изпиеш и с краставички ама не знам дали ще помогне.Ако не-коректор само.Успех!

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Има такъв крем около очен
    избелващ
    Може да питаш в някоя аптека

мисля, че сега не му е времето за това, а като се замисля и мама ги има тия и аз от малка се помня с тях. Пробвала съм с коректор, но не знам защо и не мога да ги залича. прекалено са лилави

Купи си някой много покривен коректор.Чувала съм мноого добри мнения за този на Артдеко http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwBA&dur=547

а знаеш ли на ква цена е ?

Около 12лв.

аха.. Аз се позаинтересовах и открих същия на същата марка, но по различен :Д http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2760 Имам въпрос към вас ;д 1. Този от картинката течен ли е и каква му е цената

^Този е 24лв. и да,течен е,но мисля,че първия ще ти свърши по-добра работа.Всички казват,че прикривал всичко ама не съм го пробвала...ще си го купя ама не знам кога ще е.

аха.. но проблема при мен е, че поне съм забелязала де :Д когато си сложа пудра или коректор или нещо сухо така да кажа ми става много гадно и адски много си личи че има нещо върху кожата.. някакви точици , абе ;х

НЕ се слага пудра под очите. И недей да слагаш 100 пласта коректор.

горе не говорех за под очите, а принципно.

охх, а азз имам торбички под очите и не мога да ги махна
    Offf za6to pa mi e toq podpis.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си