- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бабичките в градския транспорт...
Писна ми! Уважаваш възрастните,но...
Ставала съм свидетел и съм била потърпевша, когато някое бабе те попита дали слизаш, ти отвръщаш, че няма, но ще й направиш път съвсем културно. Дъртото те гледа на кръв и когато й направиш място да слезе, те изтиква в другия край на автобуса. :@ Какво е това държание?!Младите били невъзпитани?! Изперкали бабички!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Българските пенсионери са доста зли. И все бързат за някъде, все едно имат какво да правят. Все се бутат първи на опашките, все цъкат с език и мрънкат и обвиняват целия свят докато трябва да чакат, все се пререждат, все разбутват автобуса от две спирки преди тяхната.
Не са само те. Има някакви млади дето се мутреят и се мислят за големите пичове, хипер напомпани селяндури с розовички (най-често) блузки дето гледат все на кръв. Големи идиоти са, перчат се с мускули, а в главите им само вятър.
Не само бабичките, но и дядовците...
Веднъж някаф кавал се развика на едно дете защо не е станало той да седне... Един гардероб му каза да млъкне и, че детето не е длъжно да му направи място. Оня се насра и млъкна...след 2 спирки слиза и започва да вика на гардероба, че ще го пребие където много му знае устата... гардероба тръгна да слиза да го пречука, но няколко човека го спряха...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аз повече мразя някоя баба като седне до мен, и почне да ми разказва живота си![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прав само ако няма свободно място - сядал съм до цигани, вмирисани баби, но прав е убийствено![]()
Аз както по принцип си се возя прав, просто абсурд да седна до циганин или вмирисана пенсия...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Невъзможно, аз се къпя всеки ден по два пътиПък ти Светле не злобей толкова, че ще ти излезнат бръчки
![]()
За бабките съм съгласна, че има някои(повечето) много злобни. Ама дядовците в повечето случаи са някви милички хах
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
За вас няма ли таксита или личен транспорт? По рейсове се возят бедняците от плебса.
в градския всички ме дразнят идва ми да си го изкарам и да им пикая насреща
6б3З10
В градския винаги може да си намериш нещо да мразишили са бабките,или тея дет крещят,или хората дето нямат пари за слушалки...
Creative Technologie