.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: помощ

Angry помощ

Така скоро наближава рождения ми ден искам от наще ПСП но те не искат да ми купят , предлагат ми айфон, нов лаптоп и тем подобни за мен ненужни глезотии но не искат да ми купят това което искам (псп-300 лв , айфон 1200лв) . Как да ги убедя да ми купят ПСП и защо според вас не искат понеже като ги питам ми отговарят ами защото така

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    питай ги защо така и ги тормози докато не ти кажат..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Може би не искат да се зомбираш и да играеш цял ден на ПСП-то...макар,че малко няма логика да ги предлагат Iphone..абе като ти предлагат вземай,ще го преживееш ПСП-то.Пък ако ти е толкова важно искай вместо подарък пари и сам/а си купи

Цитирай Първоначално написано от -meGusta- Виж мнението
    Пък ако ти е толкова важно искай вместо подарък пари и сам/а си купи
    Ето това е по-мъдрия вариант, остави ги да се чудят защо така спря да ги тормозиш и просто поискай в този случай пари, щом не искат да ти купят и ги остави да видиш колко време ще им трябва, че да се усетят

Няма да ми дадът аз айфон не искам игрите са откровено тъпи имам си добър телефон за песни а пък си нося нетбука (от тия дет ги даваха мтел) за нет но много ми се ще в час по музика или рисуване да си цъкам и май наистина не искат да се зомбирам идеи как да ги склоня имам само 6 и 5 ма.а му стара и пак не искат

На колко си??

14 и любимото ми занимание вкъщи поради липса на приятели е да режа глави , да стрелям да бия зомбита и т.н

Не знам, ама те съветвам вместо да се затрупваш с толкова много ненужна техника да спретнеш един хубав купон, да те видят в добра светлина, да видиш кой ще го оцени, да си намериш приятели и единственото, което да ти трябва да е музика, танци и забава Не виртуални, да уточня Стегни се, вземи се в ръце и порасни малко, знам, че за някои момчета е по-трудно, но по-добре сега, защото после може да бъде късно

Благодаря за съвета , но в всеки клас и училище има разлчини типове хора аз от задръстените , срамежлив съм затворен , дебел 108 кила изкарвам само 6 и 5 поради което ме мислят за зубрач зле съм във спорта нормално е другите да не искат да общуват с мен едно здрасти е все едно са настъпили изпражнения

Супер фен Аватара на Anonys
    Може би не искат да ти купят, защото си дебел (без извинение), искаш да отслабнеш, но си мързел ! КАЗАХ ти, че сам ако не искаш да си помогнеш, никой няма да ти помогне ! Дадох ти съвет, подкрепих те, опитах се да те нахъсам да започнеш да отслабваш, а ти по цял ден ми висиш тук ?
    Какво да кажа повече..

Предал си се .. Да не мислиш, че всичко се подарява? Дебел си - диети и яко блъскане във фитнеса, упоритост и ще успееш, ако сам го поискаш, след като отслабнеш не само, че ще се чувстваш по-добре, но и много неща ще си дойдат на мястото.. няма да стане ако по цял ден висиш сам вкъщи и играеш на разни игри, докато не се зомбираш напълно Ако искаш да си от самотните, комплексирани, с коремче, плешиви мазни мъже след 20-30 години.. ок, продължавай, изборът е твой Не че няма да си намериш някой като тебе, но.. трябва ли да си такъв?

Мега фен Аватара на draid
    Ти да не си мислиш, че дебелите не могат да имат приятели. На момчетата не им пука как изглежда приятеля им. Зарежи тия глупости с висенето в къщи и се стегни малко.

Съгласен съм с Anonys , аз ако съм на вашите никога няма да ти купя ПСП поне не на тази възраст . Не си пропилявай най-хубавите години в глупави игри намери си приятели и се наслаждавай на детството си .

Всичко беше по-хубаво когато ги нямаше компютрите .
    Последно редактирано от Clown : 05-03-2012 на 20:58

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Казаха ти вече защо - не искат да се зомбираш и нон-стоп да си играеш на ПСП-то. Пък и ти предлагат много добри подаръци, ще преживееш ПСП'то.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си