- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От утре съм на диета!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
от утре.. дрън дрън дрън,от утре.. апфф мн стара песничка.. и що се подлагаш на такива шитни ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
^ за мен всичко що се нарича диета е шитняако някога ми се наложи не знам как бих успяла и затова се надявам да не се налага
![]()
^ тогава в първия пост не трябва да има плачещи щото явно няма да е такъв тормоз като другите диети
Някой бедни хора хляб не виждат , а ти се правиш на интересна- "Един ден без пица и кола... Не знаеш какво е. ;(".Вместо диета да почваш вземи се помоли на ваште да те превъзпитат...Дееба и пиклата малка....ако искаш 100 кила стани!Диета почни,но знаи ,че мозъкът не може да ти отслабне повече....достигнал е предела си!
^ тогава просто спортувай повече,а не се подлагай на такъв тормоз..
Повече секс!
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Имала да изгаря.. с диета не се изгаря,изгаря се с аеробика!С диетата просто няма да напълнееш повече от колкото сега...![]()
Тичай,ама здраво!![]()
![]()
![]()
Е,естествено,че не става.. но ти го каза-Хранителният режим е само 50%,съответно и само с диета(хранителен режим) пак не става.. или ако стане ще е временно и после айде пак килата нагоре!
Ааа това вече е друг въпрос..![]()
Иначе наистина е трудно да започнеш нов режим след като си свикнал да хапваш пуканки и да пийваш кола пред телевизора![]()
Пий зелен чай, чиста работа. Не се ограничаваш, ядеш колкото и каквото искаш, отслабваш и се прочистваш![]()