- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От утре съм на диета!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
със спорт става бавно щото го чувстваш като задължение ако е в сърцето ти ще ядеш по цял ден пържени картофи и пак ще си слаба.. аз преди като спортувах повече ядох абсолютно всичко по много и нямам нито една тлъстинка по тялото..спрях за малко и веднага усетих разликата и от тогава осъзнах че спорта не трябва да е задължение а хоби теб като те мързи да спортуваш тичаш на вън 30 минути принудени и кво мислиш че си направила нещо ли?щом те мързи не яж нито пържено нито тлъсто месо нито нищо!само плодове зеленчуци посни пържолки и това е.. а като искаш да си ядеш СПОРТУВАЙ не за задължение, не щото трябва да отслабнеш а защото искаш и ти е приятно ако си някъв туфлек дето знае от даскало в тях и като излезеш на вън един път в седмицата да закиснеш в ВЕЛИКАТА БОРИСОВА ГРАДИНА или великия КАЙЛЪК както е в плевен никога нищо няма да успееш и винаги като си свиеш корема ще виждаш гадни сланини![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
не ме разбра.. ти го приемаш за задължение не аз!Аз тренирам сега 2 спорта и отделно на вън секи ден ритам, ям всичко и нямам и една мазнинка по тялото тия диети ще ти стровят здравето наложи си хранителен режим и спортувай всеки ден не по 30-60 минути колкото да отбиеш номера и ще видиш колко съм прав
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Знаеш ли какво е смешното? Точно няколко поста над теб пиша за хранителен режим, а не глад. А ти без да четеш, ме повтаряш. Дори ми казваш как да мисля и какво как да възприемам. Не слушаш или четеш за какво става въпрос. Знаеш си своето.Само ще ти кажа, че съм от семейство със спортна закалка. Тук повече наблягам на неразбраността.
![]()
MagicSmiles23, и да се бичуваш с камшик няма да спасиш хората от глад. Ти си изключително негативен и плюеш. От такива хора сме се задръстили, а после защо сме били на това дередже. Отиди и си дай хляба на някой просяк. Ще ти го откаже и ще ти поиска пари. После с тях няма да си купи храна, а ще изпуши една цигара.![]()
Темата е за забавление, но се появява някой и започва да плюе. По този начин няма да спасиш света.![]()