Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
не ме разбра.. ти го приемаш за задължение не аз!Аз тренирам сега 2 спорта и отделно на вън секи ден ритам, ям всичко и нямам и една мазнинка по тялото тия диети ще ти стровят здравето наложи си хранителен режим и спортувай всеки ден не по 30-60 минути колкото да отбиеш номера и ще видиш колко съм прав

Знаеш ли какво е смешното? Точно няколко поста над теб пиша за хранителен режим, а не глад. А ти без да четеш, ме повтаряш. Дори ми казваш как да мисля и какво как да възприемам. Не слушаш или четеш за какво става въпрос. Знаеш си своето. Само ще ти кажа, че съм от семейство със спортна закалка. Тук повече наблягам на неразбраността.

MagicSmiles23, и да се бичуваш с камшик няма да спасиш хората от глад. Ти си изключително негативен и плюеш. От такива хора сме се задръстили, а после защо сме били на това дередже. Отиди и си дай хляба на някой просяк. Ще ти го откаже и ще ти поиска пари. После с тях няма да си купи храна, а ще изпуши една цигара.

Темата е за забавление, но се появява някой и започва да плюе. По този начин няма да спасиш света.