- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква съм?
Напоследък все повече се замилсям над сексуалната ми ориентация.. Като се върна назад във времето се сещам: харесвала съм момчета наистина са ме привличали, но съм харесвала и момичета или поне така си мисля... Последното лято бях привързана или влюбена (не съм наясно) в едно момиче... Бях тотално заслепена , тя ме въртеше на малкия си пръст.. После се осъзнах и сега почти не си общуваме.. Уж я харесвах ( или нещо такова просто ми харесваше и мислих за нея беше ми гадно когато не си пишехме) , но когато тя проявяваше близост аз се отдръпвах и ми беше странно, въпреки че преди това съм мислила за нея.. Преди 1 месец тръгнах с едно момче харесвах го, но бързо ми мина и скоро скъсахме.. Харесвала съм и други момчета, но се заглеждам и по момичета.. Под заглеждам имам впредвид: оглеждам ги отгоре до долу, но не бих казала че ме привличат цици или задници :Д Не мога и да си представя да се целувам с момиче дори мисълта за това ме погнусява , но се замислям че ако бях момче може би щях да мога да целуна дадено хубаво според моята оценка момиче .. Според вас дали това е моментно? Бисексуална ли съм или съм хомо, или съм си просто нормално и това е нормално ? Или пък може би просто липсата на момче, което наистина да харесам ме кара да се заглеждам и по другия пол?
ухх...ми трудна работа според мен Ти по скоро заглеждаш момичетата просто защото са ти интересни и може би ги сравняваш една с друга, а и с теб самата,, ддз... =] пък за онова момиче ,с което сега не си общувате, може би си се захласнала по нея защото е била "по- готина" от теб и ти си я вземала за пример или нещо такова..... нз нз не ми обръщай внимание!!!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз така си викам, че не знам какво искам и с времето ще разбера... Но все пак ме мъчи малко или много
Ще ти мине след време.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може да ти остане и за цял живот това към жените.
Ще имаш тръпка, може да ви просъществува връзката, обаче ако не си блъскана с тестостерон, все ще имаш нужда и от мъж.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Плюс това има едно момиче от училище, което ме кефи като външност .. не се познаваме много , но аз искам поне да я опозная .. не знам как да го тълкувам харесвам ли или какво..просто НЕ искам да съм обратна и различна .. не знам дали звучи тъпо, но не искам да съм лесбийка ..
значи аз съм подобно на тебе само, че в малко по - напреднал стадийох незнам немога да ти помогна със същия проблем съм ;дд
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса.
Честито!!! Не си лезбийка) Просто изпитваш разни колебания, може би нормални за възрастта ти. Това че не се получава с момчетата няма особено значение. Сега ти се е паднало да разбереш какво искаш и какво ти харесва. По начина по който си описала нещата няма за какво да се притесняваш, ако това изобщо те притеснява
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!