.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Playboy

Playboy

Здравейте.
    преди да ви разкажа за проблема, моля празни коментари, коментари, които имат убидни значения, агресивни, тролски или темп подобни да не се постват. и най - вече коментари, които казват колко тъпо е това. просто моля помогнете , ако можете.
    Така.....
    От доста време (може би щото ме удариха хормоните преди 6 месеца някъде) много искам да стана плейбой. на 16 съм все още. като цяло сега съм кротък и скромен в нормалните норми - не съм някакъв задръстеняк - пичага съм си, но имам желанието да стана плейбой или казано по друг начин да влияя на момичетата от разстояние. просто ми е интересно какво е. като цяло много момичета са ми казвали че съм красив, но като че ли не само това е достатъчно. Та моля ви дайте някакви съвети как да почна да се обличам, как да се държа и т.н.
    Темата не е много за любов, но все пак и тук има привличане.
    Благодаря ви предварително!

ПС- като си прочетох темата, разбрах колко тъпо звучи - все едно е писана от някакъв петокласник, но въпреки всичко ви моля за помощ....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Празен коментар: +1

Коментар с Убидно значение: потресаващ си, за това лек няма

Агресивен коментар: Ще те намеря и ще ти счупя капачките

Тролски коментар: Не мога да измисля такъв

Това е много тъпо.

Чети пикъп литература. Ако искаш да станеш от зайчетата на Плейбой, трябва да си смениш пола първо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ще използвам темата ти да не правя нова, но....аз пък искам да стана Златка..??

Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Празен коментар: +1

Коментар с Убидно значение: потресаващ си, за това лек няма

Агресивен коментар: Ще те намеря и ще ти счупя капачките

Тролски коментар: Не мога да измисля такъв

Това е много тъпо.

Чети пикъп литература. Ако искаш да станеш от зайчетата на Плейбой, трябва да си смениш пола първо.
    Добре казано

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от cesary Виж мнението
    да влияя на момичетата от разстояние

Сериозно, като не ти се отдава (за това съдя че питаш подобни неща), няма да се получи. Не се прави на такъв какъвто не си, защото винаги ще изглежда смешно от страни. Ако искаш да се харесваш на момичетата, просто бъди себе си и прави това каквото можеш най - добре.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението

Опитай просто да опознаеш жените. Да имаш обща представа каков харесват. И давай. Или хвани някое от популярните момчета в училище, което има мнооого момичета и го помоли да си му протеже.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Искал, вика, да стане плейбой... омг, омг.

Повече от фен
    Нужно е време и опит, за да се дешифрова случващото се между ушите на жените, млади момко.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро

Достигнеш ли такъв вид, всички момичета са ти вързани..

Постарай се да изглеждаш максимално добре...
    Като почнеш от външността до тялото и дрехите...
    Все пак също така трябва да ръсиш и пари..
    Стани известен в даскалото то други не ти трябва..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И с какво това ще ти помогне? И изобщо какъв е смисъла да се променяш и да станеш такъв, какъвто не си? Не ти се отдава, не го прави. Нека да те харесат затова , което си. Няма смисъл да се променяш , само защото ти е интересно какво би било тогава. Казано накратко: искаш момичетата само за секс и бройката?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София де Жанейро
    Ето за създателя на темата:
    www.vbox7.com/play:ffb4d573
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    чек са не разбрах
    искаш да си неповторимия флиртаджия-омайник и да сменяш момичетата на седмица?
    сичко това за определено момиче ли е?
    или просто искаш някаква промяна защото си отегчен и искаш да имаш по-високо самочувствие?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Аз пък искам да съм Александра Стан.. Как може това да се случи? Моля ви дайте ми съвет?

пт: Съгласна съм с мнението на Sh@d0w и най-вече със снимката, която е постнал..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Недей да имаш за цел да влияеш на момичетата от разстояние. Намери си едно свястно момиче, на което ще си влияете двамата един на друг, да ви е приятно заедно, да държите един на друг. Искал плейбой да бъде... Едно време децата мечтаеха да станат лекари, астронавти, а сега плейбои
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Е заради такива като тебе жените ще станем лесбийки...
    По темата: щом не си толкова вървежен, колкото ти се иска, значи проблема си е в теб. За да станеш големия сваляч не стигат само мускули и отракано поведение... ако не ти е в кръвта, просто няма да стане, най -мн да изглеждаш смешен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Anonys
    Потресаващо СИ ТЪП саше !!

Град
    София де Жанейро

или просто имай пари ...

жакузита, макузита

www.vbox7.com/play:43e8c65a -
    Последно редактирано от tonique : 05-06-2012 на 10:29
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    или просто искаш някаква промяна защото си отегчен и искаш да имаш по-високо самочувствие?
    Може би заради това.... като се замисля.
    Като цяло аз не съм без хич искам да отбележа. Обличам се сръвнително гъзарско - даже хората ми викат че съм " плейбойче." Въпроса е, че искам малко по специфични съвети и по - задълбочени. като цяло държането го имам - само да докарам външния вид. като цяло искам да отбележа, че в училището ми няма такива въобще.

Banned Мега фен
    И аз искам да мина Йордан Йовчев само от гледане на клепчета и сънища , ама не стаа

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не ми се вярва да си на 16. Но ако си-много жалко, народе, много жалко!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Я дай снимка да те видим какво "плейбойче" си..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Какво искаш да кажеш с това "playboy"? Да станеш, като момчета, които сменят гаджетата си по-често от бельото си? Или просто искаш да се харесваш на момичетата? Ако е това, нали сам каза, че момичета са ти казвали, че си красив - какво повече искаш? По-добре си намери едно момиче и се обичайте и без глупави курварски истории

Супер фен Аватара на djipsito
    Тря ти опит първо. И освен опит, трябва да познаваш жените. Кво харесват, кво не харесват, тря да знаеш кога, как да се държиш. Кога да правиш комплименти и т.н. Ако не си имал гаджета до сега, трудно ще станеш плейбой от първия път.

Всъщност, тва не се учи, трябва да ти идва отвътре. Играй си на любов там с момиченцата и като пораснеш може и да успееш да станеш плейбой. Аз 16 годишни плейбои не познавам ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Еми ако трябва да бъда честен, аз си се държа по тоя начин. Някак си идва ми от вътре. На няколко пъти съм се усещал и от там ми дойде идеята да се усъвършенствам. Искам само да питам защо не ви се вярва че съм на 16?!? Няколко пъти съм се опитвал момичета, които са ми казвали, че ме харесват, но също се притесняват от факта, че мога да им изневеря. А не знам на какво се дължи тоя факт. Друг е въпроса, че желание от моя страна за гадже липсва. За това просто искам да ме харесват - някак си за мен това е много важно. За последната година момичетата ги поопознах като цяло.
    Държа да кажа, че на няколко пъти (а и в момента) по - големи от мене момичета са ми навити яко.
    Въпроса е до какъв стил на външен вид да го докарам и ако може да кажете самото държание как да го догодя още малко?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Искал плейбой да бъде... Едно време децата мечтаеха да станат лекари, астронавти, а сега плейбои
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Е заради такива като тебе жените ще станем лесбийки...
    Няма лошо, де! Ама друго си е да имаш един Артур...

Сега сериозно. Мнението на джипси:

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Тря ти опит първо. И освен опит, трябва да познаваш жените. Кво харесват, кво не харесват, тря да знаеш кога, как да се държиш. Кога да правиш комплименти и т.н. Ако не си имал гаджета до сега, трудно ще станеш плейбой от първия път.

Всъщност, тва не се учи, трябва да ти идва отвътре. Играй си на любов там с момиченцата и като пораснеш може и да успееш да станеш плейбой. Аз 16 годишни плейбои не познавам ;р
    Е това, което трябва да си набиеш в главата. Тя го е казало перфектно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си