.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Бавен компютър...

Здравейте,имам много досаден проблем.Компютърът ми от доста време е доста бавен.Нормални неща ги прави супер бавно,примерно като си отварям някоя папка понякога чака по 2-3 секунди.Не съм преинсталирал windows-а от година някъде.Ето инфо за системата- Amd Sempron(tm) Processor 3000 +, 1.6Ghz , 1.93GB RAM GeForce 6100-video card Dedicated Video RAM 384mb.С тази система би трябвало без проблем да ми отваря например браузър игра като darkorbit но дори и тази не може.Има ли някакъв начин да се оправи тази дразнеща бързина на компа ми без преинсталация?Или трябва да купувам нов...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Може би нещо го товари. Натисни ctrl+alt +del, отиди на performance/производителност и виж на кви проценти бачкат процесора и виртуалната памет.
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

30%-40%-100%-30%-40% и пак 100 и така се сменя на няколко секунди

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Това не е нормален работен режим. Я повтори процедурата и си виж процесите. Трябва някой от тях да дърпа яко, виж го кой е и го махни ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    махни всички приложения от startup-а без драйверите на видеото, звуковата карта и системните процеси, за целта можеш да използваш ccleaner, с него можеш и да почистиш системата от ненужни файлове заедно с disk cleanup, а също и да почистиш регистритата, което е за препоръчване да направиш и с wise registry cleaner, също така е добре да провериш за вируси с nav и malwarebytes, направи и дефрагментация на диска с smart defrag, също и reset на настройките на защитната стена: http://www.winxptutor.com/sp2/resetfw.htm
    Последно редактирано от npp : 05-04-2012 на 14:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си