- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- спрях цигарите
много съм доволен
то густо, то пусто
Браво! Дано не е само временно, а за постоянно.![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Все още си е, преди време бях чел за забраната за пушене в Османия ака Турция ака Арабия ака "ние не ядем свине, но ги ебем", как те самите се наричат османци и твърдят, че това е част от тяхната култура. Не съм виновен, че приятелката на някой си модератор е такава.
n00bs
Аз колкото и да пуша.. никога не съм имала зависимост към цигарите и тва ме кефи.Само като се изнервя паля, иначе не ми трябват.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Хахаха, е става дума като съм супер нервна вече и ми се насъберат някви простотии на главата.. Като цяло доста рядко го правя.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И аз ги спрях. Като намеря пари пак ше ги почна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пушенето балансира интелекта ми
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък мисля да стана вегетарЯнка ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вегета + Риянка?
![]()
+
![]()
Хахахахаха
И Щрудел май има такива туники![]()
тц не![]()
Искам да видя колко мога да издържа без месо. ^^ То не че ще е някво мъчение де, но в сандвичите си ям месце под формата на шунка only
4XCOKИ
Да не са ти повлияли и на тебе муцунестите животни, и сега да ги спасяваш, като не си забиваш зъбите в тях, докато наблюдаваш такива като мен да го правят?
Нищо не ми е повлияло :3
Докато ям пилешко краче например винаги си представям живо същество пред мен, а аз му разкъсвам месото с вилица и бля, направо ми се повръща и се отказвам :3
“Ние консумираме труповете на същества, които имат апетит, страсти и органи като нашите и изпълваме ежедневно кланиците с викове на болка и страх.”
4XCOKИ
Оооо бтв
искам да отвратя някого:
Докато слушаш Ойстър, млякото вече не е приятна напитка, която върви с шоколадови бисквити. То е изтискано от крави, принудени да стоят постоянно бременни и натъпкани с хормони. То е напомняне за нещастни теленца, наблъскани като сардели в тесни обори. Свинската пържола е отрязана от прободено с нож, кървящо прасе, обесено за задните крака, още живо и квичащо, докато касапинът разфасова месото и сланината му. Дори варените яйца навяват мисли за кокошки с крака, осакатени от металните кафези, толкова тесни, че не могат да вдигнат крилата си; толкова влудяващи, че човките им са отрязани, за да не кълват затворничките от двете си страни. С ощавени пера и скъсен клюн кокошката снася яйце след яйце, докато костите й загубят толкова много от калция си, че се разпадат в кланицата. Оттам идва месото в пилешката супа, от кокошки носачки, толкова натъртени и осакатени, че трябва да бъдат нарязани и сготвени, защото никой не би ги погледнал в месарницата. Оттам идва месото в пилешките кренвирши. Оттам идва месото в пилешките кюфтета.
Само за това приказва Ойстър. Разпространява информационна зараза. Когато заговори, включвам радиото на кънтри музика. Каквото и да е, само да е силно и монотонно, за да си представя, че сандвичът ми е просто сандвич. Че месото е месо. Яйцето е яйце. Кашкавалът не е страдащо теленце. Че да се храня е мое човешко право.
4XCOKИ
Тъкмо си търсех интересно четиво за вечерята.
4XCOKИ
4XCOKИ
Пушенето е ориенталско! А един от моя клас пуши само когато сме на даскало щото много го тормозят и се дразнел ХД
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тва успокояване е толко фалшивоКато си пушач си изнервен постоянно с изключение на времето, през което си запалил.
ама хероина не можа нали?
Минават няколко месеца, случва се нещо лошо, хващат те нервите и пропушваш отново.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Браво, аз не бях пушил от 2 седмици, но днес пуших обаче и ме е яд. НО няма да си купувам, много много искам да ги спра![]()