- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с презерватива
Здравейте значи имам малка неяснота относно слагането на презерватива гледах доста клипчета пробвах няколко пъти , та въпроса ми е следния , когато пениса се надърви и главичката изцяло се забели проблема че ми е чувствителна главичката и
веднага ми спада ,но дали може и презерватива да е тесен на отвора . Единственият начина да сложа презерватив е когато главичката не е забелена , но когато пениса се надърви и някакси кожичката се притиска по този начин ? Къде греша , моля помогнете не ме критикувайте , не чакам наготово потърсих но не намерих
Малък презерватив? Пробвал ли си с по-голям размер, при някои спада,щото им стискат прекалено много.
maDamn
При мен чувствителността на главичката беше проблем. Реших си това, реши ми се и проблема с презервативите. А и ако го слагаш 5 минути, ще е проблем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и как реши проблема с чувстителността ?
Ми свикнах на допир чрез допир.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
дам забелязвам че чувствителността не както преди , сега е доста по-добре . Та може би проблема ми е в това, че когато тръгвам да слагам презерватива през главичката -презерватива е тесен и дава това неприятно ,смущаващо усещане , дали пък е презерватива ми е тесен![]()
Купи по-голям размер и ще разбереш.