x7aZzy, важно ми е, защото започвам да се съмнявам, а той беше (е) един от малкото, които считам за опори/константи/домове в дадената среда. Двамата сме колектив, отбор, ако щеш, а в момента външни фактори се месят помежду ни и това поражда някакво напрежение. Той го приема като част от живота, а аз го преживявам болезнено. Както казах, свикнала съм със студенината/дистанцираността му. Дори да съм се надявала на някакво нахъсване и морална човешка подкрепа, не съм си и помисляла, че ще я получа от негова страна. Просто защото е такъв и на такова ниво са отношенията ни - по повърхностни, по негов вкус. Затова и се учудих, че ме е мислил с часове и е седнал да ми обяснява разни неща, които няма нужда да разкривам тук, но са проникновени относно личността ми, звучат бащински от една страна, отстранени - от друга, като обяснение и извинение едновременно, някак снизходителни, но и мили. Не е в стила му, знам ли. Харесваше ми да не се съобразявам какво правя пред него и да си проветрявам устата, но не искам да му нарушавам вътрешния мир, нито да го губя.
пп: темата не е любовна, казах защо е в този раздел;
djipsito, да, и аз това си помислих, след 3-тото четене. Но още не разбирам защо му е да го прави. Той не иска нищо от мен, аз не искам нищо от него. Така е било досега. Какво - изведнъж се е привързал и му дреме? (Чачо да каже:Д) Или просто си е запълвал времето? Не виждам каква изгода може да има, като ми обяснява нещо, и то едва-ли-не-може-би-сигурно, без никакви смислени връзки, които го обосновават. Безсмислено е. Само ми обърква и без това затормозеното мозъче.
благодаря ви за отговорите! нека не говорим повече за астрология в темата.