Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
И още един въпрос: сигурна ли си все пак, че не го искаш за любим? Защото след поста на Джипси каза, че си се обнадеждила... един вид, би ти харесало ако неговото "Не ми е съвсем безразлично" е израз на привързаност/зараждащи се чувства...
имаме общи планове (при мен), идеи (при него). но знаеш, вятърничавостта ме плаши. той ме включва в плановете си, говори в бъдеще време, но предвид непостоянството му, ги оставям да минават между другото. разбира се, че би ми харесало, ако се е привързал към мен. това ще значи, че съм му ценна с нещо, както (в главата ми) е той за мен. а и веднъж заявявайки/доказвайки ми, че е сериозен, аз ще започна да го приемам насериозно.

пп. Този човек ми изглежда интересчия въпреки всичко. На когото все едно не можеш да разчиташ, не и в проф. отношение. Той ми изглежда по твои думи човек, който гледа само своя интерес, той да се издигне, а ти дали ще си с него във възхода му, и дали и ти ще се издигнеш, му е безразлично. Устремен и егоист, не е злонамерен, но би те прецакал за да се издигне и после да се прави, че нищо не е станало. Ако го направи, все едно после няма да ти се подиграва или да се държи пренебрежително, няма да ти забие открито ножа и да прекъсне взаимоотношения с теб, но искам да кажа, че изглежда сякаш няма проблем да се възползва от теб или да те пренебрегне във важен момент. Да те остави за да е той добре. Сякаш така го усещам аз интуитивно, като, надявам се, приемеш това само за н якакво мнение и искрено се надявам просто да греша.
изглежда така, защото така го чувствам. така съм го възприемала досега. но ми се ще да не е. естествено.

благодаря ти, че писа, говорим един език и доста добре се разбираме.)