- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От утре съм на диета!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
от утре.. дрън дрън дрън,от утре.. апфф мн стара песничка.. и що се подлагаш на такива шитни ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
^ за мен всичко що се нарича диета е шитняако някога ми се наложи не знам как бих успяла и затова се надявам да не се налага
![]()
^ тогава в първия пост не трябва да има плачещи щото явно няма да е такъв тормоз като другите диети
^ тогава просто спортувай повече,а не се подлагай на такъв тормоз..
Повече секс!
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Имала да изгаря.. с диета не се изгаря,изгаря се с аеробика!С диетата просто няма да напълнееш повече от колкото сега...![]()
Тичай,ама здраво!![]()
![]()
![]()
Е,естествено,че не става.. но ти го каза-Хранителният режим е само 50%,съответно и само с диета(хранителен режим) пак не става.. или ако стане ще е временно и после айде пак килата нагоре!
Пий зелен чай, чиста работа. Не се ограничаваш, ядеш колкото и каквото искаш, отслабваш и се прочистваш![]()
Ааа това вече е друг въпрос..![]()
Иначе наистина е трудно да започнеш нов режим след като си свикнал да хапваш пуканки и да пийваш кола пред телевизора![]()
със спорт става бавно щото го чувстваш като задължение ако е в сърцето ти ще ядеш по цял ден пържени картофи и пак ще си слаба.. аз преди като спортувах повече ядох абсолютно всичко по много и нямам нито една тлъстинка по тялото..спрях за малко и веднага усетих разликата и от тогава осъзнах че спорта не трябва да е задължение а хоби теб като те мързи да спортуваш тичаш на вън 30 минути принудени и кво мислиш че си направила нещо ли?щом те мързи не яж нито пържено нито тлъсто месо нито нищо!само плодове зеленчуци посни пържолки и това е.. а като искаш да си ядеш СПОРТУВАЙ не за задължение, не щото трябва да отслабнеш а защото искаш и ти е приятно ако си някъв туфлек дето знае от даскало в тях и като излезеш на вън един път в седмицата да закиснеш в ВЕЛИКАТА БОРИСОВА ГРАДИНА или великия КАЙЛЪК както е в плевен никога нищо няма да успееш и винаги като си свиеш корема ще виждаш гадни сланини![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !