- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Психологическа игра ^^
Преди време имаше такава тема и мисля,че беше/ще бъде интересна. ^^
Общо взето - правите психологически профил на предишния. Or something like that.
Ами.. намерих старата тема : http://www.teenproblem.net/forum/sho...B3%D1%80%D0%B0
Ето за какво става въпрос.Общо взето правите психологически профил на предишния според наблюденията ви върху мнения и т.н. Have fun. ^^
Например *за да не е спам само* за MyGuiltyPleasure бих казала , че е момиче някъде около 13-14 годишна , интересува се от външния си вид малко повечко , обича да прекарва време с приятели по кафета или подобно и може би през повечето време е с усмивка на лице. (Бих казала и още , но нямам наблюдения , така че съдя само по някое и друго прочетено мнение..)
=)
не знам ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ем .. ако някой има 10 мнения как ще го оцениш? Мен например няма, защото аз се срещам на 1/10 теми...
Младо и леко притеснително момиче.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момче на 18 години интересува се от коли ;d доста е мил и добър ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
миличка и добра {}
щи кажа един пияница ...
Чувствителна , обича да слуша мнооооооого музика (харесва ми стилът бтв ^^) , интересно й е да изучава държанието на хората може би , добър слушател.
^ Това беше за ♥
xXxAngerfisTxXx - Забавен , обича да разсмива хората и усмивката може би не слиза от лицето му през повечето време
Последно редактирано от iveetyy : 03-12-2012 на 18:48
iveetyy ...Не съм я засичала до сега из темите, но ми се струва добра ..
xXxAngerfisTxXx .. ти сам си си го казвал из темите (много пъти) ;]]
интересна личност
добричка, и мноооооооого миличка![]()
интересен,често се мярка,зарибен по коли и адидас + пич
Последно редактирано от -meGusta- : 03-31-2012 на 12:50
not sure if girl or boy
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
ми ако толкова се чудиш като отвориш профила и пише
ми към 16-17-18..може би рисува хубаво,добър![]()
сори, да вметна само едно дърво не мога да нарисувам, но си знаех че имам някакъв талант! D:
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Някой разсеян,не*бателен тип,който понякога може да те изкара извън релси със спокойствието си(Имах един такъв в класа преди)