Здравейте, има едно момиче което е от моето училище и вчера и намерих фб-то случайно. Почнахме да си пишем, но някак не ми се отдава това да ухажвам или как да го нарека... ;х супер срамежлив съм.. отначало не можа да се сети кой съм помоли ме да се снимам и да и пратя снимка да ме види и след това сякаш си промени начина на писане все едно си е казала "а оле къв е тоя мани го" може да не и харесвам не знам не мога да преценя от 5-10 реда които ми е написала.. харесва ми супер си е .. просто не знам какво да и пиша на каква тема да си лафим и се притеснявам примерно ако я питам нещо или почнем на някаква от мен избрана тема да си пишем, че ще и стане тъпо някво няма да и хареса темата или ... просто не знам как да ви обясня :Х та искам помощ как да и се харесам, не точно да и се харесам а като за начало да и е интересно да си пише с мен да и е забавно да се смеем.. просто незнам какво да и пиша да я питам да не се изложа нещо ;хх след това да почнем да излизаме и така ако се стигне до там : [
Надявам се поне някой да ме е разбрал какво искам да кажа и каква помощ търся.. благодаря