- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо в БГ всички се кефят на немските коли?
Защо в БГ всички се кефят немски коли? С какво тази кола от Голфов клас е по-гадна от Голф:
http://www.automedia.bg/test-drive/testdrive_1075.html
За по-малко пари от Голф получаваш същото качество, но с визия на спортно купе.Докато Голф пилича на кутия за обувки и всяко следващо поколение е почти като предишното.
Защото с времето са се доказали като качествени, надеждни и т.н за разлика от корейските.
Не е удачно да търсиш някакъв лукс и високо качество точно при Фолксвагените, защото идеята на тея машини е да са здрави и надеждни на прилична цена (то затова се и казва "народна кола"). Но пак повтарям, че особено при ФауВе-тата, горното изречение не важи за новите и по-скорошните модели, които са изкуствено оскъпени само заради марката Фолксваген, понеже вече стана масова.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
щото караме а осмици и мацките ни връзват, затва. с японски бараки ни една нема да ти пусне.
карах тойота ярис и знам
ВАГините са за ултра-хипер-турбо селяндури. И това с качеството им е пълен мит. Много по-трошливи са от японските. Да не говорим за Ауди - те са със скапаната техника на VW отвътре, та там се плаща само за марката. От немските единствено Мерцедес и BMW стават за нещо, другото е прехвален боклук с един гол имидж и нищо друго.
рено 19-ката си е супер-за кво всички се фукат с тия коли вече като вземат книжки и са голямата работа или пък вижте ме колко бързо карам и ква кола имам-къв е смисъла? Аз карам кола само когато ми се налага и точно за това взех книжка, а не за да карам постоянно и за да се прая на важен, от моя клас с колата идват на даскало повечето въпреки че живеят на 1-2км някъде-излишни пари за гориво според мен-вече размятат ключовите и са голямата работа като имат голфчета или с-класи/за тия от моя клас говоря/
С коли се фукат тия с малките пишки.
За японска - става, но не си наред да си купиш корейска и то нова. Те от няколко години насам само копират дизайна на марки като Пежо.
Аз се кефя на този Мерцедес и много би ми отивал:
http://www.bmwblog.com/wp-content/up...edes-clc-2.jpg
Представям си как седя вътре, а мацката ми го лапа.![]()
Немските се чупят по-трудно + има много части, и ремонта ти излиза по-евтино с неща втора употреба.
Откъм здравина също добри отзиви чувам и за японските, пък конкретно Хюндай имат пак много резервни части, особено, след като огромна част от таксиметровите карат това.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нали знаеш, че има ОГРОМНА разлика от един модел до друг? Примерно, къде ще сравняваш който и да е Гоуф с това:
http://www.cwwcardesign.com/cars/pic...eton_coupe.jpg
Някоя нова Алфа, черна, с кожен салон![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пичове, гледайте си фашистките боклуци. Като карате Аудита, Мерцедеси, Голфове, да не пикаете газ, а? Я си гледайте работата! Егати смотаната скъпотия за някви боклуци.
Фашистките боклуци? Да не би повече да те кефят комунистическите боклуци?