Цитирай Първоначално написано от Everytime Виж мнението
Моето мнение е,че е по-добре да наблегнеш на храната.Щом ще качваш учеличи храната.Храни се 2 месеца и ако няма резултати(поне кг или два) можеш да си вземеш добавки.Не вярвам,че се храниш по учебник,но винаги се прибвягва към добавките(не,че е нещо вредно).
Та увеличи порциите,но не да се тъпчеш.Бих ти препоръчал да се храниш балансирано.А щом искаш качваш,това значи,че трябва да увеличиш въглехидратите(като ги разделиш на 3 приема,което според мен е най-удачното решение, т.е - сутрин,преди и след тренировка,като след тренировка бърз въглехидрат или в твоя случай,ако толкова искаш гейнър по-добре си вземи декстроза,която е по-евтина и един суроватъчен протеин или бцаа).
Другото,което е много важно е сънят.Спи по 8-9 часа.Ако всичко е точно и се храниш добре ще качиш мускулна маса,а и трябва да прочетеш кое,как става,приятел . Има прекалено много информация в интернет,но ти искаш на готово да ти я поднесем.Ами,ако искаш дай да се храним и вместо теб :P
Е успех,дано съм ти помогнал. Ако все още нещо ти е неясно(сигурен съм,че е така),можеш да посетиш bb-team.org и да разгледаш статиите за покачване на тегло.
Поздрави!

Благодаря за отговора и информацията. Сега ще пробвам един месец да се стегна с това ядене, а след тренировка винаги си взимам обикновен локум (така ми каза един много здрав от залата в която тренирам). Ще гледам да ям 6 пъти дневно през 2 часа ако имам възможността