- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Летни ботуши с какво ги носите .. ?
Намерих си летните ботуши >> такива ама черни >>
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...:0&tx=40&ty=98
Е въпросът ми е с какво ги съчетавате ...(панталони ..... и такива ? ))![]()
![]()
не бих обула изобщо каквито и да било ботуши лятото, но все пак предполагам с пола биха стояли добре ...
и аз не знам с какво бих ги носила, не ми допадат особено
а иначе съм виждала лятото момичета да се разхождат с такива+къси дънкови панталонки и потник/тениска
Изключително сладко ще седят с къси дънкови панталонки!![]()
С къси панталнки/пола с клин или фигурален чорапогащник.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и аз искам да си взема такива ама черни . От Велико Търново съм и си ги намерий за 35 лева . Ако някой знае някъде където мога за по - малко да си ги намеря да казва. Една моя приятелка си ги беше взела за около 25 , обаче миналата година . Иначе според мен може да си съчетаят със всичко , било то дънки , къси панталонки или пола . Стоят много готино !![]()
да и моите са черни![]()
във всеки магазин ги има :]]
за 32лв (сливен )
Мии, ако са ти жълти, примерно с някви светли дънки и няква раздърпана жълта тениска, ако ме разбираш? (:Първоначално написано от iwssuto
http://prikachi.com/images/795/3138795p.jpg
http://prikachi.com/images/797/3138797x.jpg
Също може да комбинираш къси дънкови гащички с розови ботушки и някакво изчистено розово потниче
П.С - сега видях,че си взела черни ботуши..може да си вземеш лилав клин,отгоре пак дънкови гащи,черните ботуши и черен потник + лилави ръкави.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Виждала съм по-различни модели, иначе можеш с дънки да ги носиш... Стига да не е супер топло.Може и с пола или къси дънкови панталонки.
Не бих ходила с такива (грозни са ми) , обаче най-поносимо си ги представям с някакви светли тесни дънки.
С къси дънкови панталонки е най-сладко, но можеш още с тесни дънки, къса пола, а с клин ми е отвратетилно !![]()
За сега незнам, но преди бях видяла такива в магазина който е точно срещу съда, там където разправяха, че ги правели от балатумПървоначално написано от peti123
.... Там има някой страшно хубави и евтини.
![]()
Ъ иначе по темата... аз бих ги носила с къси панталонки и потник или тениска ... Или примерно както беше показано на снимки по-горе.. с клинче и туника![]()
с къси дънкови панталонки![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Извинете ме, ама т'ва нещо е ужасно грозно..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Тъкмо щях да напиша същото.Първоначално написано от BaffaLsc
Не искам да се бъркам, но просто лично мнение.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
За сега незнам, но преди бях видяла такива в магазина който е точно срещу съда, там където разправяха, че ги правели от балатум.... Там има някой страшно хубави и евтини.
![]()
Ъ иначе по темата... аз бих ги носила с къси панталонки и потник или тениска ... Или примерно както беше показано на снимки по-горе.. с клинче и туника[/quote]
Ще проверя и там , предполагам ще са поне с 10 лева по ефтини . Иначе на много хора може да им се сторят някви грозни , щото на картинката са жълти пък жълтото е супер задължаващо . Ама бели , черни сиви и дори розови ( в моя случай ) биха си ходили със всичко , мойте дрехи сa в такава гама ..![]()
![]()
Е тооо....проблемът на ботушките не идва от цвета им.
Много якичко си стой дажеПървоначално написано от n3zabrawiimaa
и розовите са яки ама искам черни . Сега ще поизчакам малко да видя дали мога да си ги намеря по-ефтино и си ги вземам!
![]()