Здравейте..И аз ще ви разкажа моята история,надявам се да намеря помощ от вас.Преди около 1-2 седмици се запознах с едно момче от общи познати.В началото изобщо не предполагах как ще се развият нещата..Аз не съм от типа момичета,които си харесват често момче,дори съм имала само 1 приятел,та както и да е.Запознах се с въпросното момче,от начало беше много мил,писахме си няколко дни и накрая се видяхме.Цялата изтръпнах щом го погледнах в очите,за първи път чувствам нещо подобно.Цял ден бяхме заедно,наистина беше много хубаво,накрая се целунахме-отново перфектната целувка.След няколко дни отново се видяхме..най-хубавата среща в живота ми...Но от тогава почти нищо,рядко се сеща да ми пише,видяхме се още само веднъж за кратко.Докато сме заедно усещам невероятна химия,а след това все едно нищо не се е случило.Не мога да спра да мисля за него,не мога да ям,да спя.Не съм се чувствала така,но има друг проблем.Той ще е в моя град за кратко,след 10 дни си заминава и не се знае дали ще се върне,и това от една страна ме кара да съм по-настоятелна към него,не искам да губя време,но може би точно заради това той не иска да задълбочава нещата.Ох, дано сте ме разбрали,пиша доста хаотично,а относно годините-аз съм на 17,той на 19.