- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сърбеж отдолу...
Здравейте!От снощи се появи един гаден сърбеж отдолу...И не е да кажеш да ми пари докато ходя до тоалетна или да ме боли нещо,ами като се мия примелно и е като възбуда.А примерно като си стоя и почти не го усещам.Имам постоянен партньор с който винаги използваме презерватив,имам перфектна хигиена...Просто не знам...Мисля в понеделник да отида на гинеколог.Според вас какво може да е?
Вземи си евентуално интимен гел с неутрално Ph.Възможно ли е да имаш непоносимост към латекс?! Иди на гинеколог, той ще ти каже,може да е някоя инфекцийка. ДОста са неприятно,но стават и от изстиване или лекарства понякога.
maDamn
Грешка е да пускате такива теми, в които ще получите мнения от доктори с 5 виШета.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Може да е от топлото,за гела е добра идея.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И все пак тия сърбежи ей така не са нормални. Иди на лекар, може да е инфекция.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да,но няма причина за инфекция...Изведнъж стана снощи.Имам перфектна хигиена,със сигурност не е от презервативите...Не знам,ще трябва да ида на лекар.
Не,нито ми щипе,нито ме боли.Единствено този сърбеж,и получавам възбуждане...Не знам какво се случва,но е неприятно..![]()
Ако се подмиваш по 20 пъти на ден, нормално. Сигурно са гъбички, те са гадни и много сърби от тях. Не е задължително да си ги лепнала от секса, просто обичат влагата и колкото по-често се подмиваш, толкова по-зле. Тва не значи, че не тря да се миеш редовно, ама все пак няма нужда да прекаляваш.
Големите чистофайници от всичко хващат и са по-болнави от манията им да изтриват всичкото пх от кожата.
Първоначално написано от antifashionshit
Да, премиване, много е кофти и какво значи ,че те сърби и се възбуждаш?!
Единствено този сърбеж,и получавам възбуждане
maDamn
Сигурно иска да каже, че се подмокря, ама мокренето не винаги е от възбуда...
Първоначално написано от antifashionshit
Затова си помислих,но това подмокряне,най-вероятно е течение...което е сигнал за инфекция .
maDamn
Ходих на гинеколог...Каза ми,че всичко ми е на ред,но не може да разбере от какво е този сърбеж.За това ме прати на изследвания и сега ми остава да чакам резултати.
Инфекции се хващат и без полов контакт. Спрете секса, докато не излязат резултатите, а ако има нужда и след това за известно време.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ходих на гинеколог.Каза ми,че ми няма нищо,но все пак ме прати на изследвания.Резултатите показаха,че също нищо ми няма.Сърбежът изчезна от самосебе си.А като се сетя как се бях притеснила...![]()
Видях, че си се оправила, ама имай предвид, че има значение с какво се миеш. Голяма глупост е да ползваш сапун.
Интимен гел с неутрално pH аз лично не съм виждала (неутрално=7), повечето са с киселинно, което е добре, защото и средата във влагалището ти е киселинна. Взимай си някакъв с pH 5.5 и си готова.
Радвай се,че не са гъбички и занапред не прекалявай с тая хигиена,че нее на добре и това.
Каква интимна козметика ползваш?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Мно-о-о-ого забавно, няма що!
Алергични състояния не са изключени дори по гениталиите! Може да е виновен препаратът за пране, може да са ежедневните превръзки и т. н. и т. н.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Подмивай малко по-интензивно тая пyтka.
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
гинеколог ми препоръча смрадлика да си изваря и после се мия с нея. Действа веднага
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright