- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм сигурна ..
Здравейте! Цикълът ми трябва да дойде към 11-12 попринцип винаги е долу горе точен. Днес е 9-ти, а го няма. Притеснява ме това, че гърдите ми са подути, зърната са ми надути и по гащите ми има малко зацапано (кафеникаво). Попринцип имам преди цикъл, но е по светло (доста по светло). Възможно ли е да съм бременна? Много си притеснявам. Нямам други признаци само това.. Не ми се гади сутрин, заспивам лесно, несъм изморена .. абе само това.. Моля ви кажете си мнениетоБлагодаря предварително
Описваш ПМС, питаш дали си бременна, а дори не споменаваш имала ли си рисков полов контакт.
Щом имаш зацапване, значи утре или в други ден би трябвало да ти дойде. А защо се притесняваш от бременност? Рисков полов акт ли си имала?
Казваш че трябва да ти дойде на 11-12. Е, днес е 9-ти. Та, зак'во е тази тема, като има още 3 дена? Не виждам ти закъснява. Пък и имаш всички симптоми на ПМС. Нищо ти няма, ще ти дойде скоро.
От друга страна, притесняваш се от бременност. Излишно е да обяснявам колко е лошо да се ръгате без предпазни средства. Та, внимавай и го правете винаги с кондом.
Chill out!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.