.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo

☾My Last Dream☽Сподели го тук

Сънувах че съм в друг свят в който изпълнявахме мисии и на някой от местата през които минавахме имаше хладилници с безплатни напитки много по- яки от нашия свят и едно от момчетата реши да скрие няколко шишета мислейки че като се събуди ще ги има, но някой му каза че шишетата ще ги има, но ще бъдат празни в нашия свят

и за мен това е един нормален сън сравнение с другите които сънувам често които не мога да споделя не съм хахо
    6б3З10

Супер фен
    аз сънувам само нормални неща, като преди няколко дни една позната ми се натискаше в един автобус докато отивахме някъде в чужбина. много реално беше, направо и парфюма и като че ли усещах. жалко, че се събудих, защото не бяхме стигнали до никъде, само се натискахме и галихме през дрехите...

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Сънувах как правя 5-торка

Ами сънувах, че влизам в тоалетната, затварям вратата и на 15 см. от мен седи някакъв призрак и ме гледа.. Смисъл то бече само черна сянка Уплаших се аз и отворих вратата а то избяга със светкавична скорост клатейки се наляво-надясно. ;s

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    сънувах, че гледам The Amazing Spiderman и изобщо не ми хареса, иначе всичко във филма беше подновено и графиката на специалните ефекти беше по-яка.. и гледах, как Spiderman си скача от сграда на сграда .. и беше нисък :д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Сънувах, че вече не съм девствена и че казвам на най-добрата си приятелка. Една клюкарка от моя клас обаче ни беше чула и беше разказала на всички. А после всички ме разпитваха как съм могла да го направя, била съм и к*рва.
    Един от най-странните ми сънища ever.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си