- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ☾My Last Dream☽Сподели го тук
Сънувах че съм в друг свят в който изпълнявахме мисии и на някой от местата през които минавахме имаше хладилници с безплатни напитки много по- яки от нашия свят и едно от момчетата реши да скрие няколко шишета мислейки че като се събуди ще ги има, но някой му каза че шишетата ще ги има, но ще бъдат празни в нашия свят
и за мен това е един нормален сън сравнение с другите които сънувам често които не мога да споделя не съм хахо
6б3З10
аз сънувам само нормални неща, като преди няколко дни една позната ми се натискаше в един автобус докато отивахме някъде в чужбина. много реално беше, направо и парфюма и като че ли усещах. жалко, че се събудих, защото не бяхме стигнали до никъде, само се натискахме и галихме през дрехите...
Ами сънувах, че влизам в тоалетната, затварям вратата и на 15 см. от мен седи някакъв призрак и ме гледа.. Смисъл то бече само черна сянкаУплаших се аз и отворих вратата а то избяга със светкавична скорост клатейки се наляво-надясно. ;s
сънувах, че гледам The Amazing Spiderman и изобщо не ми хареса, иначе всичко във филма беше подновено и графиката на специалните ефекти беше по-яка.. и гледах, как Spiderman си скача от сграда на сграда .. и беше нисък :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Сънувах, че вече не съм девствена и че казвам на най-добрата си приятелка. Една клюкарка от моя клас обаче ни беше чула и беше разказала на всички. А после всички ме разпитваха как съм могла да го направя, била съм и к*рва.
Един от най-странните ми сънища ever.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (