.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Мъжете се страхуват от мен!!!!! :D

Ся нали още съм в София, та си вървя днес на Орлов Мост и пред мен вървеше една двойка и в един момент виждам пича се обръща и гледа към мен. Сто процента беше за да провери дали й зяпам дупето. Все едно ще му открадна гаджето. Явно съм много готин щом изнервям човеците когато са с мацките си.

Banned Супер фен
    Има много по-логични и смислени прични да те гледат/да гледат в твоята посока. Ако наистина беше готин сега щеше да ебеш гаджето. Смисъл..Просто така си мисля. Ебем ли те к'во си преживял.

Ама той не гледаше в моята посака, той се обърна за да ме види. Явно някои са много несигурни. Винаги пичовете са се държали лошо с мен, явно имат някакви комплекси, че имам визия на моделче. Нека ги е ят.

Banned Супер фен
    Дизеле/Исусе/Дядо Коледа/Мамо/Хероинчо, ти ли си, бе?

Banned Супер фен
    Е, т'ва не го знаех.

Овчице, май имаш фетиш към мен и моите теми? Май искаш да изригна в теб?

Banned Супер фен
    Да. Ти не искаш ли?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    смешник )
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    смешник )
    Тоз го играе Уош ве.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Добре, че като те е погледнал не се е спрял. Иначе нямаше да пишеш във форума тази вечер......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на flo0pY
    Дизеле много си зле поне да пишеше с друг стил като си с друг профил да не те познаем да не говоря че и снимката отново е гейска ..
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Добре, че като те е погледнал не се е спрял. Иначе нямаше да пишеш във форума тази вечер......
    Хахаха щях да го ступам тоя БГ гей. 99% от БГ мъжете са гейове или бисексуални и дори да имат мацки за гаджета си мечтаят мъж да им го тури в дупето, а аз съм от останалите 1% хетеро.

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Хахаха щях да го ступам тоя БГ гей. 99% от БГ мъжете са гейове или бисексуални и дори да имат мацки за гаджета си мечтаят мъж да им го тури в дупето, а аз съм от останалите 1% хетеро.
    ЩЕ ТИ ТУРЯ АЗ НА ТЕБЕ ЕДИН К**

Пича явно го беше страх мацката му да не избяга с мен и да започне да ми го смуче.
    Но нямаше от какво да се страхува - не бях опънал палатка, това ми се случва в градския транспорт, а не по улиците. Веднъж едно маце не можеше да откъсне очи от издутия ми панталон на костюма и се облизваше. Бях без бельо и после видях, че главичката ми се очертава от панталона. Хубаво, че има доста мацки с фетиш към костюмирани мъже.

Мега фен Аватара на RagioL
    В превод си смешен и тъп.

Мега фен Аватара на D1esel
    Michel1 не съм аз, пичът е супер забавен, също като мен. Дори и да ме копира - шапка му свалям

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    В превод си смешен и тъп.
    Сега защо ме обиждаш? Какво съм ти направил?

Мега фен Аватара на RagioL
    Сега защо ме обиждаш? Какво съм ти направил?
    Не само аз споменах че си смешен. Какво те притеснява че подценявам способностите на мозъка ти ли?

Цитирай Първоначално написано от M281 Виж мнението
    Иначе и на мен така ми се обръщат да видят какво гледам.
    Това поведение според мен подсказва неувереност. И понеже в БГ жените ни са хубави, но пичовете са грозни повечето е нормално да си пазят мацките донякъде. Особено от хубавци като мен.
    А веднъж някаква двойка ходеха все едно целия тротоар е техен и очакваха да мина в страни та да може те да не се дръпнат. Та реших да се наложа и да ги накарам те да отстъпят (обичам да ходя винаги по средата на тротоарите и алеите, все пак съм звезда ) и го направих, отстъпиха гадините.
    Последно редактирано от michel1 : 05-05-2012 на 22:36

Моля, ако този дето се обърна чете тук да се регистрира и да пише нещо, за да се разберем.

Мега фен Аватара на D1esel
    Пича явно го беше страх мацката му да не избяга с мен и да започне да ми го смуче.
    Но нямаше от какво да се страхува - не бях опънал палатка, това ми се случва в градския транспорт, а не по улиците. Веднъж едно маце не можеше да откъсне очи от издутия ми панталон на костюма и се облизваше. Бях без бельо и после видях, че главичката ми се очертава от панталона. Хубаво, че има доста мацки с фетиш към костюмирани мъже.

Ко са смееш ве глупав?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си