.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Помощ какво да правя....

Значи така... от около седмица почнах да харесвам едно момче той е от моето училище тои е 8 клас а аз в 9ти ние сме в една смяна но тои е на 1вия етаж а аз на 4тия етаж и не се виждаме много често снего се возим в един автобус но само на връщане... преди 2 дена му намерих facebooka и днес му писах здр но той не ми писа дали ще потръгнат нещата между нас или не мерси предварително....
    Последно редактирано от boys_96 : 05-05-2012 на 15:40

Мега фен Аватара на Зайче..
    Има два варианта, заради които да не ти е отговорил:
    а) Отрязал те е.
    б) не е бил на компютъра си в момента и когато го е видял вече е било късно.

Обаче сигурно знаеш, че вторият вариант е почти невъзможен или е по-точно е голяма случайност.
    Според мен е било по-добре да се запознаете в училище или в автобуса. Например да го поздравиш в коридора или да седнеш до него на седалката в автобуса и да завържеш тема за разговор. Ти малко си се поизложила, но ако искаш ходи се запознай с него на живо.

да ли пак ще стане ако го заговоря в автобуса.... дано да не съм се изложила аз го виждам само два пъти на ден

Ти прочете ли ми поста? Питаш неща, които съм споменала в поста си.
    1.Изчакай да се запознаете реално и наистина, и чак тогава си прави планове да ставате гаджета и т.н.
    2.Вече ти казах - поизложила си се малко, защото не е като да не се виждате на живо и заради това да решиш да му пишеш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Защо пък да се е изложила? Напротив - постъпила е правилно и се е опитала да се запознае с него чрез фейсбук, за да й стане по-лесно да завърже някакъв разговор. Та, авторке - щом толкова си решена, заговори го на живо и все някак си ще завържете разговор.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Изложила се е, защото се виждат на живо и тя е решила да се запознаят чрез фейсбук.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Все повече продължавам да се убеждавам ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе като сте в автобуса се направи на ударена лепни си най-чаровната усмивка и го попитай колко е часа че уж твоя не е точен после каже хей ама не сме ли от едно училище я да се запознаем

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    абе като сте в автобуса се направи на ударена лепни си най-чаровната усмивка и го попитай колко е часа че уж твоя не е точен после каже хей ама не сме ли от едно училище я да се запознаем
    Е, тя нали е в автобуса. По пътя на логиката си знае разписанието и знае в колко часа трябва да дойде автобуса, за да се качи на него. И ако тоя се досети ще се получи много тъпо.

Просто сядай до него на седалката и го поздрави. Гледай да не настава пълно мълчание. Опитай се да насочиш темата за училище. Така аз мисля, че е най-лесно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    О, боже, ние не сме врачки, за да знаем как нещата ще се развият от тук насетне. Не притежаваме способността да гледаме в бъдещото. Продължавай да му пишеш, излизайте, и чаааак тогава може да се говори за нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си