- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо...
Защо тя се промени толкова много, когато разбра, че я обичам?
Не разбирам наистина, тя беше толкова чаровно скромно момиче, а сега поведението и е съвсем друго, дори и отстрани изглежда надменно... маниерите и, говорът и, всичко е по-различно. Прави се на нахакана и отракана, което никак не и отива... не знам наистина защо се получи така. Не знам, някак си самочувствието и ли се вдигна, като разбра че я харесват.
Пфу...
ми като е разбрала че я харесват са ще важничи естествено
А защо не я отсвириш вместо да търпиш надменното й поведение?
Не мога просто така да я зарежа, аз толкова много я обичах (и все още...)
Не знам, това е пълна промяна, преди беше един приятен човек, с който можеше да споделиш всичко, да говориш за всичко, беше като един много добър приятел.
Сега са едни фасони, едно превземане, което направо ме отвращава, понеже много мразя неестествени хора...
Не знам -_-
О, никак не е на добре това. Като е видяла, че си готов да й се връзваш си е показала рогата... Говори с нея, обясни й, че не ти е приятно така. Ако нищо не се промени, направо я режи, не си струва да се занимаваш.
Еми като не можеш да я оставиш, ще си търпиш надутата кифла. Поне по някакъв начин не и ли казваш/показваш, че държанието и е неприемливо? Ако си и промяна няма, мисля, че естествения ход на нещата е да и дадеш да разбере, че нея никой няма да я търпи (ти).
Въпрос 1 - заедно ли сте?
Въпрос 2 - говорил ли си с нея за това?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз само не разбрах: вие заедно ли сте или не?
Та, иначе не се ли опитваш да й покажеш, че държанието й е надменно и въобще не е тази, която е била преди време? Бих ти предложила да говориш с нея , но надали ще има ефект. Най - добрият вариант е да не се занимаваш с нея, ако ли пък не - ще продължиш да й търпиш надменното и кифленско държание.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В такъв случай я отписваш и толкоз... явно не си струва.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-вероятно те е приемала само като приятел и като си й казал, че я харесваш, сега се опитва да те накара да спреш.
Защо когато едно момиче ти каже директно че иска да приключи всичко и да те забрави ( в буквалният смисъл на думата) неиска да те истрие от профилите си и от телефона си... и.. да те забрави по този начин напълно, все едно вече несъществуваш за нея?
Що си толкова неграмотен?!?!
Щото иска да си има резервен вариант ,може би... или си има нещо на ум/.
maDamn
xD Спри да поддържаш контакт с нея за известно време.. Покажи й , че можеш и без нея и че света ти не се върти около нея...Тя сама ще те потърси
![]()
Защо не зададеш тези въпроси на самата нея?
Много е възможно тя да не си дава сметка,че се държи по странен начин.Или пък с поведението си цели да те дистанцира.
Попитай я,щом това толкова те тормози,ние ще ти дадем еднотипни,очевидни съвети,каквито би дал само един страничен наблюдател.
Ако не искаш да говориш с нея затова,просто замълчи и си я приеми такава,каквато е-с всичките и капризи,фасони и фръцкания и си троши главата,без да се оплакваш...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn