.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Междудругото ме притеснява, ако има ефект и спра да използвам крема дали пак ще ми се появи целулит?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Много е възможно като спреш да се появи отново. Но ако правиш упражнения и си пазиш килограмите вероятността е малка. И си преосмисли храненете - с картофи и хамбургери няма да го оправиш и ще става все по-зле.

Абе някой ползвал ли е на Bilka антицелулитния? Наскоро си го взех и нали използвам го, но за ефекта трябва да мине известно време, а ако не действа няма смисъл ... затова питам дали някой няма наблюдения?
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

А възможно ли е вместо от крема да се махне целулита, да стане обратното и да се увеличи?

Някой ползвал ли е някой от кремчета и какви за отзивите?
    -АСАМ АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ
    -Leocrema Концентриран антицелулитен гел

Аз денс си купих този на Дева,дано помага.Искам да ви питам по колко слагате?

milen4eva
    Guest

Smile

Цитирай Първоначално написано от Hiphoplove Виж мнението
    Какво мислите за антицелулитните кремове,вредни ли са? На 15 години съм и имам целулит на бедрата. Наближава лятото и започнах с упражненията, но незнам как да махна целулита. Мисля да си взема антицелулитния крем, който рекламират на НИВЕА или този от списание ГРАЦИЯ. Исках да попитам на тази възраст мога ли да използвам тези кремове или да търся други начини?
    Ползвай си кремчето ,но наблягай на упражненията за стягане на дупето,с повече серии и кардиото увеличи .Успех.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Не виждаш ли колко е стара темата?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Дева е добър една приятелка го ползваше и е много доволна от него

Има много антицелулитни кремове, но малко са качествени. Аз Гери (пиша от профила на приятеля ми) ползвам ето този крем, който макар и високата му цена върши работа http://faberlic.bg/tialo/otslabvane/...kulptor-Expert ако искате опитайте го и ми пишете какво ви е мнението. Аз съм повече от доволна.

Някой използвал ли е антицелулитния серум на Krauterhof? Ако сте го използвали, има ли ефект? ;д ;х

Не вярвам, че един крем ще ми разреши проблема, но все пак не можем да ги отречем. Сега ползвам антицелулитен лосион с люта чушка и черен пипер
    http://foryoubg.com/products.php?id=282

Цитирай Първоначално написано от elina_2000 Виж мнението
    Някой използвал ли е антицелулитния серум на Krauterhof? Ако сте го използвали, има ли ефект? ;д ;х
    Не съм, но като цяло марката ми вдъхва доверие. Ползвам други нейни продукти, а наскоро четох за гела с алое вера и мисля да го пробва.

Нека ви светна малко за антицелулитните кремове, за да не си давате паричките на вятъра Всички такива кремчета и кремове действат на принципа на дехидратирането (отнемането на водата) на мастните клетки. Като махнеш водата на мастната клетка и тя вземе, че се свие , изглежда по-малка и така се премахват неравностите под кожата. Същия принцип се използва и при така разпространените антицелулитни масажи с кафе (кафето дехидратира) и антицелулитни масажи със морска/хималайска сол (нали се сещате пастърмата за да се извлече водата от нея и да стане сухо мезе, в колко много сол се овъргалва ). Та вместо да си купувате такива СУПЕР СКЪПИ КРЕМЧЕТА. Вземете си един билков диуретик, но задължително да има калий и витамин Б6 , за да регулират баланса на солите солите в организма. Този според мен е отличен - http://goo.gl/U7s9y0 , а и доставката до БГ е от 2-3$. Диуретика ще ви помогне да изхвърлите излишната задържана вода от тялото си (в областите с целулит е най-много!) Ефекта ще е ,че ще имате хем по-малко целулит, хем няма да са ви подути краката , пръстите и лицето. Хем като стъпите на кантара ще видите, че почти мигновено сте свалили 2-3 килограма Ако толкова искате ефекта да е само в една зона на тялото ви, ползвайте трика с кафето и морската сол или пък още по-добре направете си домашен антицелулитен крем като разтворите съставките на диуретика в малко зехтин и пчелен восък.
    Дано да съм ви бил полезен
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си