- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Male edge???
Имам намерение да си купя уреда за уголемяване на пениса "Male edge" та ви питам някой ползвал ли го е и има ли ефект?
О,Господи !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Нда, 'сички тук си дърпат пишлетата с него. ^_^ Първоначално са били скептично настроени, но след видимия ефект от 3.6 нанометъра, горещо го препоръчват. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
дърпай си го ръчно, кво си даваш парите на вятъра
Welcome to the Jungle...
Дърпай и ти кола с кур , гаранция че ще порасне малкия боец!
maDamn
По - голям ефект ще има ако си вложиш парите в един молитвеник и всяка вечер палиш по една свещичка и четеш от него.
Всъщност аз съм чувала добри отзиви точно от това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всъщност да. Имам смътни спомени, но бях чела че имало известен ефект от тези помпи. Специално за тази не знам. Обаче не е това форума да разбереш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами то не е помпа даже, а такова за разтягане. Ползват го и за изправяне на пениса, ако е прекалено крив. Имаше и някакъв синдром, свързан с изкривяване, който се лекува с помощта на тая джаджа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ето какво представлява: http://www.maleedge.bg/
^ Да, ама е временно. Като спреш пак се връща към първоначалното си състояние.
За изкривяването ли имаш в предвид или за растежа?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За растежа. За изкривяването въобще не знам дали помага.
Това е толкова тъжна, защо хората садват заради пишки :<
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Същото е, когато жените се жалват, че нямат цици, ама поне тяхното се вижда на пръв поглед...
Ама това си е тъжно :д
Прасни 1 инжекция с парафин ..![]()
Азис - Хоп [music]
Тази идея е изключително лоша. Този тип процедури могат на нарушат нервната и кръвоносната система на пениса, и да се отразят негативно върху ерекцията. Възможно е нарушаване на тъканите, като това може да направи пениса безчувствен.
Възможни са проблеми с ерекцията, проникването и чувствителността при полов акт.
Наличен е и риск от появата на инфекции. При инжектирането има вероятност за създаването на грануломи. Това са възли, които се образуват в тъканта, можещи да причинят ракови образувания.
Тези вещества има свойството да се движат, като така да доведат до деформиране на пениса или до засягането на жизнено важни органи.
По темата: Male Edge представлява уред, който е предназначен да стимулира растежа и уголемяването на члена. Това е уред от типа пенис екстендер.
Принципът на действие на тези устройства, се обяснява с прилагането на постоянен външен опън върху пениса, и чрез неговото разтягане, на теория размерът се променя.
Ето и кратко видео показващо принципа му на действие: Male Edge видео – как работи
То ,па, щото ти се спря да рекламираш нали?! Коя тема подред ти е тази - 2ра, 3та?
maDamn
Аз ползвах известно време. Male-edge порасна с няколко сантиметра. Много съм доволен от хуя си. Препоръчвам ви го и на вас.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-добре си направи една пластична операция за грамадански чочко! Виж Азис как с кеф си направи дъщеричка с него.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Олеле.. колко е малък, че искаш още да расте.. колко си годишен?? Я не се излягай с глупости да си уголемяваш патката..