.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Question Как да познаем дали едно момче е влюбено ?

Амии ... моят случай е сложен ии ми трябва, мисля някаква помощ или мнение хДД както и да е :
    Той си има гадже, но казва че харесва мен, прекарва повече време с мен, ноо аз винаги съм съмнителна ! Смисъл когато си резервния план винаги имаш чувството че той не те харесва и винаги нещо не е наред. Затова реших да потърся накакви мнения от личен опит или просто някакви признаци дали въобще ме харесва ..

П.П: Извинявам се, ако преди е имало такава тема ..

пише ти много често, пита те какво не е наред(ако ти има нещо), търси вниманието ти, гледа те и се усмихва, държи се добре с теб, говори ти хубави неща, показва ти,че си важна за него... е те такива дребни неща..

Щом е намесено още едно трето лице , не се занимавай

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако беше влюбен в теб, нямаше да има гадже.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си струва да се занимаваш с него. Той един вид се опитва да върти и двете ви на малките си пръсти, и от теб зависи да не му позволиш. Пък и каква ти е гаранцията, че ако с него се получат нещата - няма да стане отново така, да се зарибява по тоя начин (както се зарибява с теб) зад гърба ти. Би ли се почувствала добре? Не, нали? Тогава се отдръпни , докато е време и си търси някое свястно момче.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Боба ми казва, че не те харесва

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ако беше влюбен в теб, нямаше да има гадже.
    Мдамм най-добре е да не се захващаш с него. Аа и по принцип само думите не са достатъчни. Това което ти е казал не е сигурно дали изобщо си го мисли или го говори на всяка 2ра. По-добре се доверявай на езика на тялото, той не лъже стига да умееш да го разчетеш правилно.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Може да е влюбен в нея и/или да иска да я чука, което не пречи да има друга, все пак не знаем защо не се е разделил още с другата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Правило №5 : Има ли си приятел/ка ,не се занимавай.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Не си заслужава да се занимаваш с такива като него..Какво ще стане накрая? Пак ти ще го отнесеш защото си имала чувства и ако се е захванал с теб,би излезнала виновна че едва ли не ти си ги разделила..И какво дори да е с теб,щом му е слаб ангела пак ще клони от пътя,затова че изобщо не се занимавай,а си намери някого който ще те заслужава и цени!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Дръпни се, преди да си се изгорила. Щом си има приятелка и продължава да се занимава с теб - това не му прави никаква чест, а накрая от цялата история ще излезеш виновна ти.
    А дори и той да скъса с нея и да тръгне с теб - от къде можеш да знаеш дали след седмица-две няма да си намери ново трето лице?

Супер фен
    що, какво пречи да си имаш гадже и да си се занимаваш с други междувременно?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Хвърляй монета, ако се падне ези - влюбен е, ако се падне тора значи не е

Действа..честно !

Ако толкова искаше да е с теб и те харесваше, щеше да зареже гаджето. Не се занимавай с него, нищо хубаво не излиза от тия работи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на In*The*Face
    И аз те съветвам да се отдръпнеш. Вместо да четеш знаци му дай ясно да разбере, че не искаш да бъдеш третата. Има си приятелка, а харесва теб, ами да спре да лъже нея. Или обратното. Все тая кое от двете, важното е да няма трети, защото от подобна ситуация поне един излиза наранен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си