- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да познаем дали едно момче е влюбено ?
Амии ... моят случай е сложен ии ми трябва, мисля някаква помощ или мнение хДД както и да е :
Той си има гадже, но казва че харесва мен, прекарва повече време с мен, ноо аз винаги съм съмнителна ! Смисъл когато си резервния план винаги имаш чувството че той не те харесва и винаги нещо не е наред. Затова реших да потърся накакви мнения от личен опит или просто някакви признаци дали въобще ме харесва ..
П.П: Извинявам се, ако преди е имало такава тема ..
пише ти много често, пита те какво не е наред(ако ти има нещо), търси вниманието ти, гледа те и се усмихва, държи се добре с теб, говори ти хубави неща, показва ти,че си важна за него... е те такива дребни неща..
Ако беше влюбен в теб, нямаше да има гадже.
Първоначално написано от antifashionshit
Не си струва да се занимаваш с него. Той един вид се опитва да върти и двете ви на малките си пръсти, и от теб зависи да не му позволиш. Пък и каква ти е гаранцията, че ако с него се получат нещата - няма да стане отново така, да се зарибява по тоя начин (както се зарибява с теб) зад гърба ти. Би ли се почувствала добре? Не, нали? Тогава се отдръпни , докато е време и си търси някое свястно момче.
Боба ми казва, че не те харесва
Мдамм най-добре е да не се захващаш с него. Аа и по принцип само думите не са достатъчни. Това което ти е казал не е сигурно дали изобщо си го мисли или го говори на всяка 2ра. По-добре се доверявай на езика на тялото, той не лъже стига да умееш да го разчетеш правилно.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Може да е влюбен в нея и/или да иска да я чука, което не пречи да има друга, все пак не знаем защо не се е разделил още с другата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Правило №5 : Има ли си приятел/ка ,не се занимавай.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не си заслужава да се занимаваш с такива като него..Какво ще стане накрая? Пак ти ще го отнесеш защото си имала чувства и ако се е захванал с теб,би излезнала виновна че едва ли не ти си ги разделила..И какво дори да е с теб,щом му е слаб ангела пак ще клони от пътя,затова че изобщо не се занимавай,а си намери някого който ще те заслужава и цени!!!![]()
Дръпни се, преди да си се изгорила. Щом си има приятелка и продължава да се занимава с теб - това не му прави никаква чест, а накрая от цялата история ще излезеш виновна ти.
А дори и той да скъса с нея и да тръгне с теб - от къде можеш да знаеш дали след седмица-две няма да си намери ново трето лице?
що, какво пречи да си имаш гадже и да си се занимаваш с други междувременно?
Хвърляй монета, ако се падне ези - влюбен е, ако се падне тора значи не е
Действа..честно !
Ако толкова искаше да е с теб и те харесваше, щеше да зареже гаджето. Не се занимавай с него, нищо хубаво не излиза от тия работи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз те съветвам да се отдръпнеш. Вместо да четеш знаци му дай ясно да разбере, че не искаш да бъдеш третата. Има си приятелка, а харесва теб, ами да спре да лъже нея. Или обратното. Все тая кое от двете, важното е да няма трети, защото от подобна ситуация поне един излиза наранен.