.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Не съм се засегнала.. И неможеш да докажеш, че незнам как се преви при положение че още не съм го правила.. Друг е въпроса че с уста и ръце го дигам на 7мото небе хахах, а и ако чаках някой друг да ми върши работата нямаше да си правя труда да се мача от няколко дни ; )
    поредното объркано хлапе

Еми ако искаш първият път да е с него давай по смело , няма да е болка за умиране я къде къде по болезнени неща има

Е давам бе човек КОЛКО ПОВЕЧЕ ДА ДАВАМ, мисля че вече споменах че и за болката не се притеснявам :Д
    поредното объркано хлапе

Мега фен
    Град
    <3
    брех какво мАчение :/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Или нещо не го правите, както трябва или просто ти не си готова, и се стягаш и дърпаш несъзнателно. Не знам. Дай му да пробва с пръсти. Вярно, в началото е някак си странно, но после се свиква. Просто му позволи да го направи и всичко ще е както трябва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на someonerandom
    Той като се заиграва с пръсти сухи ли са му пръстите?Ако те са сухи,а ти не си овлажнена може наистина да ти е неприятно.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    бъди отгоре :>
    Еее, нененене. Пистолет да ми бяха опрели в главата, нямаше да се навия да съм отгоре тогава.

Авторке, минала съм през абсолютно същата гадост... накрая стана, ама след като бях убедена, че ще трябва да ходя на хирург да ме оправи. Никак не е смешно, знам. Пробвайте, друго решение няма. Със сигурност се стягаш несъзнателно, ама не си виновна ти и колкото и да ти повтаря да се отпуснеш, няма как да стане. След няколко пъти ще се получи. Дано докато дойде тоя момент, не си се отказала от това момче.
    (Ама хабенето на гуми наистина е тъпо.)

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Еее, нененене. Пистолет да ми бяха опрели в главата, нямаше да се навия да съм отгоре тогава.
    На мен пък тъЙ ми беше по-удобно. :> Така сама си контролираш проникването. Вярно, че малко болеше, ама аз явно съм мазохист и толко ми беше писнало да не се получава, че не ми пукаше особено и въпреки болката (която всъщност на моменти ми хареса ^^) бях упорито и си се сложих като презервативче и бам
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Колко ще боли... нали е временна тая болка... няма как да правим нещо грешно, но вече ми писва от опити, а той е потресен, че не става и не става след толкова пробване...
    поредното объркано хлапе

Голям фен Аватара на alchy
    В тебе не е проблема, проблема е в него! Ако той не може да го намести и да проникне, къде е тръгнал да прави секс.. никак не е трудно, нужно е ти да се отпусниш, а останалата работа е негова.. много ми е интересно как не става и не влиза.. трябва да намери начин твоя герой

Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    В тебе не е проблема, проблема е в него! Ако той не може да го намести и да проникне, къде е тръгнал да прави секс.. никак не е трудно, нужно е ти да се отпусниш, а останалата работа е негова.. много ми е интересно как не става и не влиза.. трябва да намери начин твоя герой

НЕ сме търсили вината един в друг, решихме, че ще пробваме докато стане... А кога ще се получи никой незнае.. :х
    поредното объркано хлапе

Супер фен Аватара на Anonys
    Кажи му да си намаже и пръстите с лубрикант, да се отпуснеш, кажи му да те излиже и тогава да пробва.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Кажи му да си намаже и пръстите с лубрикант, да се отпуснеш, кажи му да те излиже и тогава да пробва.
    Това с "излизването" НЯМА ДА СТАНЕ...! Кажете нещо и за лубрикантите какъв да вземем ?
    поредното объркано хлапе

Пробвайте, пробвайте докато не стигнете до успех. Малко по малко трябва да влезе малчугана ^^

П.С Лично аз не бих си взел лубрикант каквото и да стане. На чисто действам

Ще пробваме да, все някога ще стане.. И все пак няма да е лошо някой да каже мнение за лубрикант ...
    поредното объркано хлапе

Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    Просто не ми е приятно! А и колкото да е странно ме е ГЪДЕЛ и ме удря на смях..

Цитирай Първоначално написано от BrokenHearth Виж мнението
    НЕЩО избухваш от смях, а ?
    поредното объркано хлапе

Защо ти в лубрикант.. нали се подвлажняваш.. а и презерватива е хлъзвах, трябва да влезе без проблем.
    Иначе на Durex http://www.durex.com/bg-BG/Products/...xPlayChery.png ще свърши добра работа

alchy мерси много ;* проблема е, че колкото и да съм влажна и с презерватив... НЕ ВЛИЗА.. ;Х
    поредното объркано хлапе

Как 'ше не влиза бе момиче.. Не го правите правилно.. Кажи му на тоя "Мъж" малко да напъне..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Защо не искаш да те лиже?
    Everything changes, but beauty remains ...

Успех и кажи после какво е станало )

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Защо не искаш да те лиже?
    Може да не си е мил зъбите

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Може да не си е мил зъбите
    хаххахахаха НЕЕЕЕ просто немога да се отпусна от това :ДДД
    поредното объркано хлапе

Бааах мааму тоя твоя да не боде на друго място бе как няма да влиза толкова време. Май някой хич го няма в секса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си