- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- безуспешни опити
Не съм се засегнала.. И неможеш да докажеш, че незнам как се преви при положение че още не съм го правила.. Друг е въпроса че с уста и ръце го дигам на 7мото небе хахах, а и ако чаках някой друг да ми върши работата нямаше да си правя труда да се мача от няколко дни ; )
поредното объркано хлапе
Еми ако искаш първият път да е с него давай по смело , няма да е болка за умиране я къде къде по болезнени неща има![]()
![]()
Е давам бе човек КОЛКО ПОВЕЧЕ ДА ДАВАМ, мисля че вече споменах че и за болката не се притеснявам :Д
поредното объркано хлапе
брех какво мАчение :/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Или нещо не го правите, както трябва или просто ти не си готова, и се стягаш и дърпаш несъзнателно. Не знам. Дай му да пробва с пръсти. Вярно, в началото е някак си странно, но после се свиква. Просто му позволи да го направи и всичко ще е както трябва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Той като се заиграва с пръсти сухи ли са му пръстите?Ако те са сухи,а ти не си овлажнена може наистина да ти е неприятно.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Еее, нененене. Пистолет да ми бяха опрели в главата, нямаше да се навия да съм отгоре тогава.
Авторке, минала съм през абсолютно същата гадост... накрая стана, ама след като бях убедена, че ще трябва да ходя на хирург да ме оправи. Никак не е смешно, знам. Пробвайте, друго решение няма. Със сигурност се стягаш несъзнателно, ама не си виновна ти и колкото и да ти повтаря да се отпуснеш, няма как да стане. След няколко пъти ще се получи. Дано докато дойде тоя момент, не си се отказала от това момче.
(Ама хабенето на гуми наистина е тъпо.)
На мен пък тъЙ ми беше по-удобно. :> Така сама си контролираш проникването. Вярно, че малко болеше, ама аз явно съм мазохист и толко ми беше писнало да не се получава, че не ми пукаше особено и въпреки болката (която всъщност на моменти ми хареса ^^) бях упорито и си се сложих като презервативче и бам![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Колко ще боли... нали е временна тая болка... няма как да правим нещо грешно, но вече ми писва от опити, а той е потресен, че не става и не става след толкова пробване...
поредното объркано хлапе
В тебе не е проблема, проблема е в него! Ако той не може да го намести и да проникне, къде е тръгнал да прави секс.. никак не е трудно, нужно е ти да се отпусниш, а останалата работа е негова.. много ми е интересно как не става и не влиза.. трябва да намери начин твоя герой![]()
Кажи му да си намаже и пръстите с лубрикант, да се отпуснеш, кажи му да те излиже и тогава да пробва.
Пробвайте, пробвайте докато не стигнете до успех. Малко по малко трябва да влезе малчугана ^^
П.С Лично аз не бих си взел лубрикант каквото и да стане. На чисто действам![]()
Ще пробваме да, все някога ще стане.. И все пак няма да е лошо някой да каже мнение за лубрикант ...![]()
поредното объркано хлапе
Защо ти в лубрикант.. нали се подвлажняваш.. а и презерватива е хлъзвах, трябва да влезе без проблем.
Иначе на Durex http://www.durex.com/bg-BG/Products/...xPlayChery.png ще свърши добра работа![]()
alchy мерси много ;* проблема е, че колкото и да съм влажна и с презерватив... НЕ ВЛИЗА.. ;Х
поредното объркано хлапе
Как 'ше не влиза бе момиче.. Не го правите правилно.. Кажи му на тоя "Мъж" малко да напъне..
Защо не искаш да те лиже?
Everything changes, but beauty remains ...
Бааах мааму тоя твоя да не боде на друго място бе как няма да влиза толкова време. Май някой хич го няма в секса![]()