- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- безуспешни опити
давам му... пък и не е малко момчето на 22 е, че да не знае какво да прави... :х
поредното объркано хлапе
Всякакви ги има.. защо аз примерно МОГА и знам какво правя.. просто не е сигурен и не може да намери начин да проникне, жалко.. но дано успеете! УСПЕХ !
И днес пак... дори и на задна НЕ СТАНА влезе малко и до там..
поредното объркано хлапе
Лубрикант и да действа. Един път да ти го вкара целият до края и повече няма да имате проблеми. Прости потрай малко, а не се свивай като те заболи.
Тцтцтц направо ми е чудно как не иска да влиза... :X Мъчете малко по-малко и ще стане накрая![]()
Явно имаш Вагина като на петокласничка !
Не влиза бе не влиза сменяй пола, или спри да се обесняваш ...![]()
Последно редактирано от cartoonnetwork : 05-07-2012 на 21:40
хахахах потресена съм вече....
поредното объркано хлапе
Май и кавалерът не е много опитен (може и да е девствен). Ако е достатъчно твърд и си помогне в насочването с ръка няма начин да не влезе. Най удобно е в мисионерската.
Сериозно...като го вкара малко и 3-4 санта да е няма проблем...той вече е влязъл...да почне както казаха да се движи лекичко напред-назад(внимавайки да не го извади че то ако толкова трудно влиза смятай...) ще те наболява точно няколко секунди и ще усетиш как се отпускаш от самосебе си а той от своя страна ще почне да влиза все по-навътре и по-навътре и всичко ще е точно...може би първите пъти ще е така ама не мисля че има проблем при положение че ще се получава(sun)...
Няма как да ти го бутне целия от раз...не знам дали това се опитвате да постигнете...
И всичко ще ви е много по-хубаво като му позволяваш повече неща...въобще си позволявайте взаимно защото хората неслучайно са ги измислили разните му изпълнения с език 'n' stuff...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3