.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    Защо ти в лубрикант.. нали се подвлажняваш.. а и презерватива е хлъзвах, трябва да влезе без проблем.
    Иначе на Durex http://www.durex.com/bg-BG/Products/...xPlayChery.png ще свърши добра работа
    Яки са тия, ама са неизгодни. Взимай Дюрекс 2 в 1, 400 мл е, за 13-14 лв, става и за масаж.
    Маце, не знаеш кво изпускаш, дай му да ти направи кефа!

давам му... пък и не е малко момчето на 22 е, че да не знае какво да прави... :х
    поредното объркано хлапе

Голям фен Аватара на alchy
    Всякакви ги има.. защо аз примерно МОГА и знам какво правя.. просто не е сигурен и не може да намери начин да проникне, жалко.. но дано успеете! УСПЕХ !

И днес пак... дори и на задна НЕ СТАНА влезе малко и до там..
    поредното объркано хлапе

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Лубрикант и да действа. Един път да ти го вкара целият до края и повече няма да имате проблеми. Прости потрай малко, а не се свивай като те заболи.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    И днес пак... дори и на задна НЕ СТАНА влезе малко и до там..
    Като влезе малко, нека да започне да...ъъъ, пружинира напред-назад... излиза-влиза, всеки път малко по-навътре и ще стане.

Голям фен Аватара на alchy
    Тцтцтц направо ми е чудно как не иска да влиза... :X Мъчете малко по-малко и ще стане накрая

Явно имаш Вагина като на петокласничка !
    Не влиза бе не влиза сменяй пола, или спри да се обесняваш ...
    Последно редактирано от cartoonnetwork : 05-07-2012 на 21:40

хахахах потресена съм вече....
    поредното объркано хлапе

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Купи си тирбушон.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Май и кавалерът не е много опитен (може и да е девствен). Ако е достатъчно твърд и си помогне в насочването с ръка няма начин да не влезе. Най удобно е в мисионерската.

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Сериозно...като го вкара малко и 3-4 санта да е няма проблем...той вече е влязъл...да почне както казаха да се движи лекичко напред-назад(внимавайки да не го извади че то ако толкова трудно влиза смятай...) ще те наболява точно няколко секунди и ще усетиш как се отпускаш от самосебе си а той от своя страна ще почне да влиза все по-навътре и по-навътре и всичко ще е точно...може би първите пъти ще е така ама не мисля че има проблем при положение че ще се получава(sun)...
    Няма как да ти го бутне целия от раз...не знам дали това се опитвате да постигнете...
    И всичко ще ви е много по-хубаво като му позволяваш повече неща...въобще си позволявайте взаимно защото хората неслучайно са ги измислили разните му изпълнения с език 'n' stuff...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си