.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Гъдел ^^

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Е аз пък съм от онези, които още преди да си ги докоснал се дърпат.. В действителност имам много гъдел навсякъде, ама това е повече като ми е лигаво, особено ако някой тръгне да ми говори в ухото лелеле, няма такъв гъдел.. ;д
    Ама пък не, като съм възбудена някакси, където и да ме пипат..нямам гъдел.
    И аз!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на cyclops
    Имам ужасен гъдел и имам чувството, че е навсякъде! Стъпала, коремче, гръб, вътрешна част на бедрата, врата, гърдите, дори понякога дупето! По време на секс не се гъделичкаме, чъответно съм ОК, но понякога ако ме докосне по-нежно по гърдите може и да се дръпна без да искам от гъдел!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мен ме е гъдел навсякъде, не знам какво животно съм.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ама пък не, като съм възбудена някакси, където и да ме пипат..нямам гъдел.
    И аз съм така, а иначе умирам от гъдел, особено по бедрата.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Хах и аз съм така... ако ме ръчкат стабилно където и да е, не ме е гъдел. Обаче ако едва-едва ме докосва около ребрата или стомаха, е тогава вече почвам да подскачам от гъдел ;д Но като цяло нямам проблеми с гъдела, що се касае до интимни занимания. Не ми се е случвало и отсреща да има.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Иначе се е случвало той да тръгне да ми прави орална,да започне да ми облизва крачетата и аз да започна да ритам във въздуха и да се кикотя.
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Ммм, да, мен ужасно ме е гъдел, когато ме целува от лявата/дясната страна на коремчето и се получава доста.. забавно и той започва да се смее
    Иначе понякога като лежим в леглото и започне да мърда с крачетата и ми докосва петичките и тогава също умирам..
    И аз имам много гъдел,а да не говорим колко пъти съм шутирала в подобни на вашите ситуации.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    И аз обичаХ да гъделичкам,ама след като момичето рекушира с крак в слабините ми..

.. вече гледам да не го правя.
    РОФЛ. И аз съм го правила тоя номер,от тогава никой не смее да ме пипне.

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Никакъв гъдел в спокойно състояние, но когато съм възбудена по време на предиграта където и да ме пипнат пощурявам хем ме е гъдел, хем ми е голям кеф.

Мега фен Аватара на tori
    Имам някъф ужасен гъдел, дори и като ме пипат по косата, пак ме е нещо подобно на гъдел. Случвало се е да иска да ме вдигне, да ме хване и аз да тръгна да припадам от гъдел. Често се кискам като побъркана ако реши да ме погали. Хем е сладко, хем е кофти някак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си