- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откъде ?
Таа здравейте, аз направо ще си вляза в темата - търся подарък за гаджето ! :д от по-малко от година съм в София и си имам сериозна връзка. Искам да й взема нещо по-така знам какво харесва знам и какво искам да и взема, но така и не намерих свестен магазин или сайт от където да и го купя търся нещо като гривна от тия там "любовните" със сърчице или нещо такова , някакво специално колие за специален човек . бих събрал максимум 100-200 лева, тийн съм все пак, а и защо не повече , заслужава го. Доста се чудих тук или в "борсата" да пусна темата и реших да е тук съжалявам ако съм сбъркал нов съм. Очаквам вашите предложения и мнения . Благодаря за вниманието , чао.
Хихи много ми е интересно какво ще рече "любовен" магазин би ли дал определние
Иначе щом искаш гривна обиколи магазинчетата за сребро все ще се намери нещо хубаво, ако не си сигурен в избора си можеш да попиташ продаваките за съвет или просто вземи няколко приатели с теб и се допитвай за мнението им. Другия начин е да купиш нещо от някой сайт ако не намериш това, което търсиш.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Гривничка е твърде банално, но ти си знаеш. Аз на моята приятелка за 6 месеца исках да и подаря нещо което хем ще и напомня за мен, хем ще си го ползва всеки ден и накрая и подарих една химикалка с гравирано от едната страна "Обичам те Стела!" а от другата ника ми. Попринцип мястото от където поръчах гравирането предлагат гравиране на почти всакакви неща (запалки,медальони,химикал и и прочие) с какъвто текст си поискаш, ако ти се струва добра идея кажи, ще ти дам координати![]()
Последно редактирано от Sh@d0w : 05-06-2012 на 05:56
Няма "любовни" магазини. ;dd
Та, обиколи из магазините за сребърни или златни бижута, и все ще намериш нещо. Ако ли не - можеш да дадеш специална поръчка на това, което си намислил и така. Дали е банално или не, няма значение - ако си наистина сигурен, че тя ще го хареса.
Иначе ако има възможност: може да гравираш някакъв текст или дата върху гривната, и тя ще добие по-сантиментална стойност.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
това с гривната е добра идея и ако гравираш имената ви или само твоето би било доста хубав подарък стиаг да имаш средства..Като съвет ти казвам да и вземеш и едно цвете към подаръка!
)