- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да се справя .....
Момчета като теб за наизчезване! Като гледам к'ва е курва - не ти трябва! Казваш, че е на 15 - ми на тази възpаст и тя не знае какво искаСпоред мен, някой ден, когато осъзнае какво е загубила, ще иска да се върнe при теб, а ти ще си имаш друга, която те заслужава!
Така че не се впрягай - Времето лекува
![]()
![]()
Наистина е гадно това, което си преживял и изпитал, но трябва тя да съжалява, че те е изгубила. Без обяснение или каквото и да е, тя прекъсва всякакви контакти - щом иска нека върви на майната си, не заслужава никакво внимание, когато дори не се е сетила да каже така и така нещата няма да се получат, искам да се разделим. А тя псува и подобни. Да не ти пука. Още повече , че с лекота е захвърлила две годишна връзка - явна не й е пукало достатъчно, та още една причина да не се депресираш. Тя не е нито първата, нито последната. Ще има друга и то такава, която ще те оцени. Сега горе главата и продължаваш смело напред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
омг виж какво хубаво момче си (ако това си ти на пика ест.) ... не си струва да съжаляваш за някого първо който не е порасал за сер връзка, второ кът първото :Д.... просто има някой хора които не им е дошъл акъла и ги сърби![]()
без ПОДПИС ... xD
Не разбирам хора, които ги тъпче някоя лигла, държи се зверски гадно с тях, изневерява им, а те си я искат. Такава аз, ако бях мъж, нямаше да я погледна пак.
И не, не искаме да ни тъпчат, да играят и не знам си какво. Аз обичам да ме уважават, да се разбираме и проблемите да се решават с разговор. Не с надиграване и мръсни номера.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Времето лекува, а това момиче очевидно не заслужава вниманието ти. Сега ти е трудно да го приемеш, но ще видиш, че до няколко седмици вече ще си значително по-добре. И колкото и да не ти се излиза навън с приятели се постарай. Няма смисъл да седиш у вас и да мислиш за нея.
Да , определено се оказахте прави че времето лекува.
Измина около седмица от както съм без нея , чувствам се добре , не съм в постоянен стрес , на 17 съм а имам проблеми със сърцето , и от често вдигане на нервите ми причерняваше, и то доста сериозно, чак ми изписаха хапчета. Има едно - две момиченца се въртят около мене , не смятам да си пропускам шанса. С нея нямам никакъв контакт , даже не я засичам на спирката сутринта докато чакам автобус .. явно е сменила графика и хваща следващия ;Д . Но това са съвсем различни неща от темата. Как съм я търпял ли ? .. хмм
Бая трудничко ми беше , много хора ми го повтаряха че съм бил мазохист , не
- просто я обичах.. обичах и позволих да ми се качи на главата , с мисълта че така няма да ми се " кара " .... защото дори да е виновна , за себе си беше права. Адски инат , братче !
Е , вече е няма .. и понякога страдам но знам че трябва да продължа напред.
п.п. Август правя 18
п.п.2. ДА , снимата е моя , не съм фейк
Благодаря на всички от сърце ,
Поздрави
Едно голямо браво пич, затова че не седиш да се оплакваш , а правиш нещо и продължаваш напредевала просто
![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
На същото мнение съм!
Просто на скоро преживях нещо подобно на твоята история, изневяра и т.н.
Така, че много добре знам как се чувстваш..
Аз не бих казала, че съм го преодоляла и преживяла.
Просто се опитвам да продължа напред.Все пак живота продължава, а и вярвам, че след време помним само хубавите моменти..Поне, аз не гледам на моята връзка като на грешка..А като изпитание, направи ме по силна.И ме научи да не се доверявам напълно на хората.Така, че за теб тепърва предстоят все хубави неща..Предстои ти бал, някъде мернах, че си на 18 почти, ако не се лъжа..
I az go prejiwqwam weche.. wchera shtqh da gi nabiq i dwamata ,ama karai. DAje my e pusnala , a hodqt ot sedmica i dwa-tri dni... nqmam nerwi da se zanimawam.. kakto i da e jiwotyt produljawa.. proshtawah proshtawah , obichah - namrazih![]()
^ Тук се пише на кирилица.
И какво от това, че му е пуснала след 7-8 дена? Голям човек е, хванала се с момче, той и е приятел, какво е лошото да му пусне само 7 дена след като са тръгнали?
Междругото много тъпо си постъпил. Мязаш ми на мъж под чехъл, на мухльо. Хубаво, тя ти е изневерила (или ти поне така казваш), отбягвала те е, безразлична е била спрямо теб, и ти вместо като зрял човек да я попиташ какъв и е проблема и защо така се държи, и дали иска да се разделите, си се покрил за 1 седмица, а накрая дори си я напусвал.
Нямаш никакво право да я съдиш и да и държиш сметка за това кога е пуснала на новия си приятел.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-10-2012 на 12:19