В темата си искам да изкажа мъката си , и по този начин се надявам да ми олекне , поне малко де . Всичко започна преди 2 години на 1 Април 2010г , и завръши преди около седмица. Това беше човекът когото найстина обичах , човекът на който давах всичко и правех всичко ... Тя ми изневери преди една седмица , не искаше да ме вижда, не ми пишеше , нито ми се обаждаше... на въпросът обичаш ли ме - отговорът е " няма да ти отговарям , нмз , лека " . Чувствах се адски гадно , усещах че има нещо , влизаше в тоалетната с телефонът си , абе беше адски съмнителна. Направи така , че една седмица не се виждахме аз си стоях в нас , започнах да се депресирам .. а тя по цял ден си беше навън с " няква компания " .. о,О
На въпросът с кого си , отговорът беше не те интересува. Преди една седмица за пореден път я извиках , бях купил закуски , кафе и цигарки .. писах и заповядай , купил съм еди кво еди що .. отговорът на смс-а ми беше не искам да те виждам , не ме е*е ко си купувал .. Вдигнах телефона и я напсувах.. / просто не се сдържах , дойде ми в повече / Минах на необвързан по тийн сайтовете , махнах общи снимки и си казах .. то и да сме заедно и да не сме пак не се виждаме ..
Минаха обаче няколко дена , видях я с друг . Прегърнати , усмихнати.. Почуствах се много гадно , стана ми по скоро мъчно. Постоянно съм и в профила във фейсбук , следя на всякъде всичко .. изгубихме всякакъв контакт , даже не се поздравяме защото и казах че начина по който се подигра с чувствата ми , начина по който ме лъжеше .. ми разби сърцето. Връзката ни беше разпокъсана , 2-3 пъти ме оставя тя , и после пак тя ме търси. Сега я оставих аз , мъча се да не се депресирам но не става. Постоянно я сънувам , излизам с мисълта да я видя някъде , да видя как ще реагира.. давах всичко за нас а тя не го оцени..
И да минем към въпроса с темата , искам да кажа че е много гадно чувство , имам усещането че няма да мога да го преодолея. Много съм слаб психически , излизам но пак немога да се отпусна .... Искам някой път да се метна пред някоя кола и всичко да свърши, боли ме а няма успокойтелно.. не искам да я забравя и искам да съм с нея .. въпреки всичко ;(((