Срам ме е да го кажа, но досега никога не съм имала гадже!.. Аз съм на 14 (почти 15 ) в тяло съм слабичка, в лице ставам.. смисъл проблема не е във външния вид ( въпреки че се намирам за грозна, но това са комплексарски работи). Аз съм харесвала няколко момчета до сега, но интерс към мене нямаше...Харесвам нахакани и готини момчета и да, може в това да ми е грешката.. Страх ме е да покажа на някого, че го харесвам, защото не искам все едно и също да се повтаря- много рев и голямото отчаяние след това...Аз знам че трябва да бъда по-отворена, да рискувам повече, но ме е СТРАХ и просто не мога..нямам достатъчно воля..Не съм задръстена или нещо подобно,а може би доста объркана... И сега отново харесвам едно момче, а когато го видя някъде аз вместо да му се усмихна, по-скоро се свивам и се опитвам да гледам в друга посока.....Аз не го познавам ( само знам, че на години е колкото мен и е доста хубавичък :P ) и не знам как да се запозная с него, не знам как да му взема номера, не знам как да му привлека вниманието... общо взето нищо не знам и МОЛЯ ВИ помогнете ми .. покажете ми откъде да започна.. Да някой ще каже малка си има още време, друг ще каже прекалено много мислиш.. ЗНАМ просто искам малко помощ.. МЕРСИ на всеки един , който е прочел тоя роман !!