.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ

врстване на косъма

И такам не знам дали има такива теми
    Как избягвате врастването (или май така се казваше :д ) на косъма след епилиране,където и да е ?
    Защото ми се случи няколко пъти по ръцете и много се ядосвам ;@
    па кво остава за триъгълника .....
    мисля, че се сещате какво имам предвид-косъма не излиза правилно и расте неправилно под кожата
    и стават едни като пъпчици.....

Та как да избягвам такива фейлове?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз ограничавам проблема с редовно ексфолиране и овлажняване на кожата. И пак се получават от време на време. Не мисля, че има стопроцентово решение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз четох някъде (беше главно за триъгълника) че не трябвало след кола маска временно да не се носи стегнато бельо или примерно изпотяване във фитнеса(да не се предизвикало инфекция) за да не враснат обаче не знам до колко е вярно....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това са си общовалидни правила - стегнатото бельо не е препоръчително не само след епилиране, а и въобще. А след епилация местата, където са били косъмчетата, са като малки ранички, т.е трябва да се пазят чисти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Косъмът ти изтънява и не може да пробие кожата. Пише ти го в упътването на епилатора. Редовно се ексфолираш и хубаво търкаш с гъбата. Препоръчително е преди процедурата да го направиш и ще видиш видимия ефект.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си