- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безразличие - да бе, да !
Случвало ли ви се е да се целувате или да спите с някой, който ви е абсолютно безразличен? Много хора си признават, че са го правили, аз не съм и не мога да си представя да се целувам или да спя, с някой който ми е безразличен! Как е при вас????
Теоритически мога, но не искам. Не би ми било толкова хубаво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Има ги много такива дето хормоните ги тресат.Никога не съм се целувала или спала с някой към който не чувствам нищо,но не искам,а и не бих и могла...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Като по-мъничка ми се е случвало.
Бяха времената,когато се чудих защо възрастните толкова много превъзнасят подобни неща.
Опитах,стори ми се безсмислено,а след години попаднах на момче,което успя да ме накара да си отговоря на горния въпрос.
Не, не бих се занимавала с човек,към когото не ми трепва сърцето поне мъничко.
Просто би било загуба на време и дори да ми хареса физически,едва ли ще го запомня задълго.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Целувки на времето е имало такива - къде на шега, къде на игра. Но за да се стигне до секс трябва да има солидна доза привличане, поне сексуално. Иначе къде ще ми е кефа на мене?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Случвало ми се е и то не веднъж. И по-далеч от целувки съм стигала. (не говоря да е някой към който имам привличане, емоция, тръпка) Просто пълно безразличие... даже с първия си бях така, после се опознахме и някак си тръпката се появи след това. Но принципно не ми пречи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И на мен ми се е случвало. Глупава работа.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Случвало ми се е да се целувам с някой, който ми е напълно безразличен. Дори неведнъж.![]()
аз не бих.... не знам просто няма да ми е приятно...(ай цунка може) но секс не....
Мне. Никога не ми се е случвало и не възнамерявам да ми се случи.
Никога не съм играла на тъпи тийнейджърски игри от сорта на "Шише", "Подаръци" и прочее.
Случвало ми се е и без да играя на игри и не когато съм била на 15-16-17.. Ама не е за мен и си влязох в релси.
Първоначално написано от antifashionshit
Мая, я си представи, че недай боже ти родиш детенце, ама и с теб нещо се случи и те няма на този свят, недей така, детето достатъчно страда и ще страда за в бъдеще, че няма майчица. Какво значи чуждо, да не мислиш, че всичко около едно дете е кой го е направил? Обичта възниква в следствие на емоции с даденото дете, със споделения, общ живот, с радостите от успехите на някой от вас, с тревогите и трудностите, които преодолявате заедно. Това, че не си го родила, не означава, че не можеш да се привържеш и да му дадеш цялата си любов на която си способна! Мисля, че не обичаш истински мъжа до теб, иначе с радост би се грижила за дъщеря му!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Целувала съм се с момче, които не харесвам... пък даже и ходихме ;х ужасно е !!! Никога повече !
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Тръгвала съм с момче, което не ми харесва и аз не знам защо - може би , за да се води, че не съм без хич. Но самата целувка - не, не ми се е случвало подобно нещо, няма и да се случи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм сигурна какво точно се има предвид под безразличие. Психичко или физическо? А може би и двете? Целувала съм се и съм спала с момче, към което нямам чувства, НО ме е привличало физически. Т.е. за мен е важно все пак да я има физическата тръпка. Въобще - някаква тръпка. Не мога с безразличен човек.
Никога не ми се е случвало нещо такова, за секс да не говорим...
Да .
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Мда, случвало се е и го направих с пълното съзнание, че човека ми е напълно безразличен... Направих го, защото много ми се искаше да има тръпка и някакси си мислех, че ще се появи след време ако има повече близост между нас... Е, не се получи... ама бях млада и глупава.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ако ме кефи бих я праснал,не ми дреме даже дори и да не и знам името : )
На мен не ми се е случвало такова нещо. За да се целуна с някого трябва да го искам, щом го искам значи има привличане.
Животът е адът описан в Библията!