.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Потресен

Голям фен

Потресен

Какво бихте направили, ако пратите на гаджето си много дълъг смс пълен с много хубави неща и обеснения в любов, но наистина много сериозни неща просто си кажете абсолютно всичко, което ви е на сърцето. И дадения човек не ви отговори нищо, дори ви се обажда 12-13 часа след тоя смс и ви пита как си кво правиш и нищо за тоя смс ?

П.П. Говорим за сериозна връзка
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Убеден ли си, че си го пратил на когото трябва?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Да. Дори я питах защо не ми отговори на смс и получих отговор който просто ми разказа играта ... отговора беше "нали ти се обадих"
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    От колко време сте заедно?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен
    Доста е сложно има нема 5 години

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да не би да имате различия в разбиранията, определящи връзката като сериозна? /сори, по-тактична не мога да бъда!/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Леле... аз очаквах да кажеш няколко месеца. Тогава щях да те успокоя, че може още тя да не е на тоя етап, ама явно няма как да е това.

Иначе всичко наред ли ви е като цяло? Държи ли се хубаво с тебе, обръща ли ти внимание, добре ли ти е с нея?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може да се е стреснала и да не е знаела как да реагира. Особено ако не е очаквала подобни излияния на този етап и то поднесени по такъв начин.

А какво те подтикна да й се обясняваш в любов чрез смс-и и какво точно имаш предвид под "сериозна" връзка?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен
    Не ... напълно сериозна ни е връзката, а смс-а го пратих на няколко момичета просто, защото помислих, че аз съм сгрешил някъде и те след като го прочетоха ми казаха, че няма човек който да не отговори на тва нещо ....

Голям фен
    Преди да и прата смс си говорихме по телефона пак такива неща и тя ми отвръщаше ... Връзката ни е перфектна точно заради това и пратих такъв смс но уви какво се случи ....

Мега фен Аватара на Chacho
    Все пак сигурен ли си, че го е получила и го е прочела?

Аз получавам много смс-и от мтел и понеже ми писна, ги проверявам много рядко. Може някой да ми прати и да разбера след седмица.

Щом сте заедно от толкова време, нищо ти не пречи да питаш дали е получила смс-а и какво мисли. В реда на нещата е да очакваш отговор на тоя въпрос.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Щом иначе ви е перфектна връзката, не задълбавай и не си трови живота с глупости. Кой знае в какво настроение си я хванал. Хората не са нон стоп на романтична вълна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Все пак сигурен ли си, че го е получила и го е прочела?

Аз получавам много смс-и от мтел и понеже ми писна, ги проверявам много рядко. Може някой да ми прати и да разбера след седмица.
    Да обеден съм. Изчаках я някъде към 20 часа не се сети и я попитах "защо не ми отговори на дългия смс" отговора й беше "нали ти се обадих"

След като връзката ви е "перфектна" и ти ги е говорила тея мили нещица какъв е проблемът? Може да е получила смс-а със закъснение, може да го видяла със закъснение, може да не е намерила подходящите думи да отговори, а може и да не е искала да го прави по телефона. Варианти много. Вместо да търсиш под вола теле се радвай на това, което имаш и не драматизирай толкова заради някакъв си смс.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    След като връзката ви е "перфектна" и ти ги е говорила тея мили нещица какъв е проблемът? Може да е получила смс-а със закъснение, може да го видяла със закъснение, може да не е намерила подходящите думи да отговори, а може и да не е искала да го прави по телефона. Варианти много. Вместо да търсиш под вола теле се радвай на това, което имаш и не драматизирай толкова заради някакъв си смс.
    Човек не е някакъв смс ... ! Аз и казвам такива неща който НЯМА КАК ДА НЕ ОТГОВОРИ !!! и после да ми каже нали ти се обадих ?!

С две думи, дори да има нещо, по-добре не се вманиячавай в смс-а, щото само ще влошиш нещата. Едно съобщение е прекалено малко, за да размъти водата.

Едит: Другото е, че тук можем да ти дадем по-повърхностни мнения, щото ще си правим извода от 15 думи, които си казал за една конкретна ситуация. Връзката ви е по-дълга от тези, които повечето хора тук са имали. Познаваш я, знаеш как да говориш с нея, най-добър отговор можеш само ти да си дадеш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Я, дай да видим какъв смс си и писал

Явно има как да не отговори, щом не го е направила. Нали каза, че преди това сте си ги казвали същите тези работи по телефона - тогава какво значение има, че не ги е написала в смс?

И като цяло защо по дяволите й се обясняваш в любов по цял ден? Ако всеки ден си така нищо чудно, че не ти е отговорила.

Град
    София
    Ако сексът ви е хубав, отношението и е хубаво, смеете се още, личи си, че те обича и прочие, никакви смс-и не са от значение. Може да се намусиш мъничко, за да знае, че си се почувствал кофти, но не и да правиш драми. Важни са действията, не думите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Glamour92
    Може би тя няма твоя дар слово.
    Не я упреквай за това,тъй като е дреболия-ако пък искаш,подскажи й по някакъв начин колко много си вложил в посланието,което си й изпратил.
    Все пак СмС е,не всички приемат тоя вид комуникация насериозно...по-добре щеше да е да й го подадеш във вид на ръчно направена картичка или на писъмце-с разни драскулки или рисунчици отстрани(пък може и без тях)- по реакцията й щеше да разчетеш какво й се върти в главата много по-добре.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен
    Не мога да съм същия аз ... казвам й че ми е част от семейстово казвам й че винаги ше съм до нея и още 100 такива неща смс-а е дълъг 9 смс-а и е пълен само с хубави неща .....

И на мен да го пратят, и аз нямаше да знам кво да отвърна. Стигнахме до времето да обсъждаме само крайността "прекален романтик".

Голям фен
    И на мен да го пратят, и аз нямаше да знам кво да отвърна. Стигнахме до времето да обсъждаме само крайността "прекален романтик".
    Едно е да не знаеш друго е да не го направиш !

Точно. Макар, че на мен тази "романтика" малко на вманиачаване ми прилича.

Град
    София
    Мисля, че такива неща трябва да се казват очи в очи в подходящи моменти.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си