- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресен
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може, пиши.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Опа, да. Изчистих вече.
Тия работи наистина не се казват със смс-и. Ииии освен това ако на мен някои ми ги заобяснява с 9смс-а тия неща... няма да знам как да отговоря...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е...не е баш така. Ти ако получиш подобен смс от Сиси (естествено, не ви знам точно отношенията и по какъв начин си изразявате чувствата и дали е присъщо за нея да ти напише нещо подобно в смс, но примерно), толкова никаква ли ще ти е реакцията все пак ? Иначе не споря, напълно съгласна съм, че такива неща трябва да се казват очи в очи, но когато си с някого от толкова време, не е съвсем пък нормално такъв игнор - независимо чрез какво е казано, дали смс-и, фейсбук и пр. И на мен биха ми били натоварващи такива словоизлияния ако ми се пишат/говорят постоянно, но все някакъв отговор щях да върна.
^Именно тя не би написала такова нещо на смс. Да писали сме си сладникави смс-и, че се обичаме, че си липсваме и прочие, но в рамките на нормалното. Важните неща си ги казваме на живо, така както би трябвало да бъде.
В случая на автора при 5 годишна връзка и то някакви големи излияния доколкото разбирам да ги напише на смс е един вид неуважение към чувствата на другия, поне аз така го тълкувам. Ако ще казва нещо толкова важно и иска да не остане криворазбран - пали колата и отива при нея и и го казва в очите.
Представяте ли си как я е хванал, докато си пише домашното по математика и получава смс след смс, 9 поред. Ем... аз бих погледнала със странно изражение и бих си дорешила задачите. Ако е един смс с нещо мило и игриво, бих се ухилила и отговорила набързо. На 9 драматични излияния, обаче, бих си казала, че нещо го е треснало и бих оставила отговора за като се видим. Та да видя откъде е излязло това на място.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може да си й досадил нещо, момичетата не обичат романтично-отчаяни-обсебени момчета, ако сте си първи, може и да не изтраете, защото на нея може да й се скита.
Няма как да знам последното, но така ми се вижда.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е, добре де щом сте си го казали това по телефона, защо след това й пишеш СМС с любовно излияние дълго 9 СМС??? Това минава границата на романтичното и сладкото, и милото, и хубавото! В един момент такива лигави неща, казвани постоянно стават доста досадни. Способни са дори да отблъснат даден човек.
А каква толкова е драмата,че не ти е отговорила?! Щом сте заедно 5 години и взаимоотношенията са ви добри, и тя отговаря на чувствата ти не виждам защо трябва да задълбаваш толкова в един СМС. Както казаха и по-горе СМС-а не е най-подходящия начин за изразяване на чувствата, още повече, ако се превърне в нещо системно и непрестанно.
Бих те посъветвала да не продължаваш в същия дух, защото има огромен шанс да я отблъснеш. Не реагирай пресилено, не ставай досаден, дръж се като възрастен![]()
Почувствала се е обсебена, дошло й е лигаво.
Би ли пуснал смс-а?
Ех.... мине не мине време и току пускаш нова тема за същата девойка. Имаш късмет че повечето потребители са други та ти се връзват на глупостите.
Поровете се из мненията за по старите теми да видите каква "сериозна" връзка имат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
може би не е сигурна че чувства точно това към теб и затова е сметнала за по-добре да не казва нищо отколкото да те залъгва)
ми не пиши. хабиш пари за смс-и, ползвай whatsApp :Д
Ето защо такива сериозни неща ги казвам винаги очи в очи. Най-малкото, защото за мен реакцията е важна. ДУмите, погледът...
Но както и да е. Ами какво да ти кажа...според мен трябва да си поговорите очи в очи защо не е откликнала на думите ти? Иначе за мен вариантите са няколко. Или ти е ядосана за нещо и нарочно се държи така.Или ти е била ядосана преди , защото не я даряваш достатъчно любов и сега си е казала, че ти си този, който трябва да поеме нещата в свои ръце(и съответно не откликва нарочно , за да се побъркаш и продължаваш да й говориш такива неща). Или (искрено се надявам да не е това) вече не чувства същото или най-малкото се колебае дали изпитва тези чувства.
Но няма как да гадаем, така че си поговорете.
Може би просто обича да ги чува, не да ги чете. Не знам, заедно сте от 5 години и мисля, че съвсем нормално и без притеснения, и излишни драми - можеш да я питаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥