- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ИСКАМ ДА СТАНА ЗВЕЗДА!!!
Както някои от вас знаят, аз съм работил като модел. Според вас хубав пич като мен не би ли трябвало да стане актьор? Винаги съм искал да играя в киното или в ТВ сериал, обаче няма кой да ме открие, а и нямам НАТФИЗ. А е срамота, толкова по-смотани от мен актьори има. А и чувствам, че съм роден за да стана звезда. За славата бих направил всичко. Толкова много я желая - да си имам фенки, които да се подмокрят като ме видят, за пичовете да съм модел за подажание и да ме дават по телевизията, а по улицата да ми искат автографи и да искат да се снимат с мен.![]()
![]()
![]()
Писна ми вече не искам да живея посредствено като повечето хора, искам да съм известна личност.
Последно редактирано от michel1 : 05-05-2012 на 23:02
Някой от тук познава ли известни личности на които да ме препоръча? Искам да съм част от звездния елит!!!!!!![]()
Аз съм звездна личностПонеже много ме имитираш, ако искаш може както има руса и черна златка, така да има и рус и черен най-як
Аз ще съм русия най-як, ти ще си черния или кестенявия
И помни - аз съм оригиналът!
![]()
Хич не те имитирам, просто имаме подобен стил. Аз така пиша по форумите още от първия ми форум.
Хайде да излезем заедно в някоя дискотека да видим кой повече ще го гледат мацките?![]()
Какво нещо е съдбата а!
И аз бих предпочел да съм Бог, но за жалост съм човек.
Има хора и хора. Известните са по-извисени от обикновения човек. След тях ще останат песни, клипове, албуми или филми, ТВ сериали, картини. А какво остава след посредствените хора? Нищо! Който не е бил поне за кратко известен според мен не е живял!
Известните били по извисенине ме карай да смея.
Няколко десетилетия или века известност не са нищо. Вселената е на около 14 милиарда години, планетата ни на 4,6 милиарда. Човешкия вид може би на око един милион. Къде се вписва един човешки живот тук при положение че самата ни планета е много по-малка от прашинка спрямо вселената!
Това в Интернет не се брои.
Хммм... а може би, .. не е нужно да се питаш! ...Защо ли? Ами деиствията показват повече от думите! Ха, интересно поведение
Никой няма да отиде да се запознае с друг, ако не го харесва, или поне, не му е приятен! Нали?