.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на a1a2b3v

Издържливост?!

Такамм от 2-3 седмици ходя да тичам на една уличка, където няма много коли и ми е близко - горе/долу 400 метра отиване и връщане е, обаче много лесно се изморявам успявам да направя 4-5 пълни отивания и връщания като даже правя почивки между тях, щото се задъхвам много и сърцето ми се изморява. Старая се да тичам бързо, защото ако е бавно мисля, че няма да има голям ефект. Не пуша, така че не би трябвало да е от това.В смисъл аз нямам за цел да отслабвам искам просто малко да се стегна обаче какво мога да направя за повече издържливост?

Ии другото което е съм забелязала е, че ако предния ден не съм тичала издържам повече, понеже сега тичам делничните дни и събота и неделя почивка. Смятате ли, че ще е по-добре ако тичам през ден но повече или е по-добре всеки ден, но с по-малко натоварване?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен
    Нормално да си изморяваш като не си тичала..И при мен е така,но не ми пука особено..Само късите растояния до 100 м ги взимам сравнително бързо,на дългите от 600-800 метра издъхвам като куче.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Нормално да си изморяваш като не си тичала..И при мен е така,но не ми пука особено..Само късите растояния до 100 м ги взимам сравнително бързо,на дългите от 600-800 метра издъхвам като куче.
    Що не я гръмнеш с awp-то
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на prinncess
    Нормално е изморяването, но доколкото знам не е хубаво да се тича всеки ден, а поне през ден.
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Всички момичета искат хубав и стегнат гъз, но са некомпетентни и не знаят как да го постигнат. До колкото разбрах ти искаш само да се стегнеш, а не да отслабваш. Та за да се стегнеш прави клекове със собствено тегло известно време и след това добави малка тежест (5-10кг). Една приятелка си стегна дупето по този начин и сега бих казал, че е много по-добре от преди. Прави и кардио, но наблягай повече на клековете. Успех!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Мега фен Аватара на SurfSky
    И аз преди не съм бягал,и започнах 2 минути бягане 1 ходене .... Така първоначално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си