- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Издържливост?!
Такамм от 2-3 седмици ходя да тичам на една уличка, където няма много коли и ми е близко - горе/долу 400 метра отиване и връщане е, обаче много лесно се изморявам успявам да направя 4-5 пълни отивания и връщания като даже правя почивки между тях, щото се задъхвам много и сърцето ми се изморява. Старая се да тичам бързо, защото ако е бавно мисля, че няма да има голям ефект. Не пуша, така че не би трябвало да е от това.В смисъл аз нямам за цел да отслабвам искам просто малко да се стегна обаче какво мога да направя за повече издържливост?
Ии другото което е съм забелязала е, че ако предния ден не съм тичала издържам повече, понеже сега тичам делничните дни и събота и неделя почивка. Смятате ли, че ще е по-добре ако тичам през ден но повече или е по-добре всеки ден, но с по-малко натоварване?
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нормално да си изморяваш като не си тичала..И при мен е така,но не ми пука особено..Само късите растояния до 100 м ги взимам сравнително бързо,на дългите от 600-800 метра издъхвам като куче.
Нормално е изморяването, но доколкото знам не е хубаво да се тича всеки ден, а поне през ден.
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Всички момичета искат хубав и стегнат гъз, но са некомпетентни и не знаят как да го постигнат. До колкото разбрах ти искаш само да се стегнеш, а не да отслабваш. Та за да се стегнеш прави клекове със собствено тегло известно време и след това добави малка тежест (5-10кг). Една приятелка си стегна дупето по този начин и сега бих казал, че е много по-добре от преди. Прави и кардио, но наблягай повече на клековете. Успех!![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
И аз преди не съм бягал,и започнах 2 минути бягане 1 ходене .... Така първоначално![]()