.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

КОЛКО ВРЕМЕ ? и проблем....

Колко време продължи първата ми връзка и сериозна ли беше ?

Имам 1 проблем... ходя с 1 момиче тя ми е първата.. на 17 сме ,тя ме хареса и тя ме свали не съм се дърпал и нали тръгнахме ,но аз не я харесвам много... характера и е хубав.. малко е мълчелива де ,но не е чак такъв проблем... мисълта ми е ,че хем не искам да късам с нея ( защото искам да изпитам всичко... все пак ми е първата ,а от друга страна не ми харесва чак толкова много) какво да правя и аз не знам.. за това ви питам колко време ви беше 1вата връзка... стах ме е ,че ако скъсаме пак ще бъда сам...
    Последно редактирано от CnpauT : 05-06-2012 на 16:42

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    дърпай wow и да не те притеснява че си сам

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ох по-добре да си сам отколкото с грешната/грешния
    кажи й че не си сигурен в чувствата си и прекратете взаимоотношенията си преди да е станало късно
    аа междодругото от колко време ходите?

аз сериозни не съм имала до сега - до месец макс но аз не ги броя изобщо защото знам че не си заслужава
    а и кво като ти е първата? тва че ти е първата не значи че трябва да сте форевър заедно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Най-най-най първата - 3-4 месеца.

Ако не я харесваш, късай я.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на N1ksun
    И на 17 години написа това .... Я се стегни , за кво ходиш с човек дето не те кефи , но всъшност твоя си работа . Сега кво въпросът ти е да я къкаш или да не я късаш ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Първата връзка никъде не е казано, че по закон трябва да е дълга. Стегни се, мъжки. Щом не ти харесва момичето толкова много, то тогава я остави. Не лъжи нея, нито себе си.
    Иначе мойта първа връзка трая почти година.

Голям фен Аватара на reperw
    КЪСАЙ Я !!!!!!!!!

ами мисля си ,че след като мине малко време може и да се промени мнението ми.. ддз ходим от има няма 2 седмици

Ми щом не те кефи за какво ти е? На 17 си за бога, имаш целия си живот пред себе си!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на kindergarden
    От личен опит мога да ти кажа, че това е най-голямата грешка на света...остави я!

Супер фен Аватара на djipsito
    2 месеца ми беше първата връзка.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мая, я си представи, че недай боже ти родиш детенце, ама и с теб нещо се случи и те няма на този свят, недей така, детето достатъчно страда и ще страда за в бъдеще, че няма майчица. Какво значи чуждо, да не мислиш, че всичко около едно дете е кой го е направил? Обичта възниква в следствие на емоции с даденото дете, със споделения, общ живот, с радостите от успехите на някой от вас, с тревогите и трудностите, които преодолявате заедно. Това, че не си го родила, не означава, че не можеш да се привържеш и да му дадеш цялата си любов на която си способна! Мисля, че не обичаш истински мъжа до теб, иначе с радост би се грижила за дъщеря му!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на N1ksun
    ^ Бруталистка XD
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Супер фен
    не ги слушай, дръж си я и междувременно търси друга. това е като с работата, не трябва да напускаш преди да си си намерил друга, освен ако не си голем тарикат

Голям фен Аватара на reperw
    ^ хахахаххах good point

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това, че ти е първата ти връзка - не означава, че тя задължително трябва да е дълга и сериозна. Даже в повечето случаи , първите връзки не оцеляват, поради липса на опит или нещо подобно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си