- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЛКО ВРЕМЕ ? и проблем....
Колко време продължи първата ми връзка и сериозна ли беше ?
Имам 1 проблем... ходя с 1 момиче тя ми е първата.. на 17 сме ,тя ме хареса и тя ме свали не съм се дърпал и налитръгнахме ,но аз не я харесвам много... характера и е хубав.. малко е мълчелива де ,но не е чак такъв проблем... мисълта ми е ,че хем не искам да късам с нея ( защото искам да изпитам всичко... все пак ми е първата ,а от друга страна не ми харесва чак толкова много) какво да правя и аз не знам.. за това ви питам колко време ви беше 1вата връзка... стах ме е ,че ако скъсаме пак ще бъда сам...
Последно редактирано от CnpauT : 05-06-2012 на 16:42
дърпай wow и да не те притеснява че си сам
ох по-добре да си сам отколкото с грешната/грешния
кажи й че не си сигурен в чувствата си и прекратете взаимоотношенията си преди да е станало късно
аа междодругото от колко време ходите?
аз сериозни не съм имала до сега - до месец макс но аз не ги броя изобщо защото знам че не си заслужава
а и кво като ти е първата? тва че ти е първата не значи че трябва да сте форевър заедно
Най-най-най първата - 3-4 месеца.
Ако не я харесваш, късай я.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И на 17 години написа това .... Я се стегни , за кво ходиш с човек дето не те кефи , но всъшност твоя си работа . Сега кво въпросът ти е да я къкаш или да не я късаш ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Първата връзка никъде не е казано, че по закон трябва да е дълга. Стегни се, мъжки. Щом не ти харесва момичето толкова много, то тогава я остави. Не лъжи нея, нито себе си.
Иначе мойта първа връзка трая почти година.
ами мисля си ,че след като мине малко време може и да се промени мнението ми.. ддз ходим от има няма 2 седмици
Ми щом не те кефи за какво ти е? На 17 си за бога, имаш целия си живот пред себе си!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От личен опит мога да ти кажа, че това е най-голямата грешка на света...остави я!
2 месеца ми беше първата връзка.
Първоначално написано от antifashionshit
Мая, я си представи, че недай боже ти родиш детенце, ама и с теб нещо се случи и те няма на този свят, недей така, детето достатъчно страда и ще страда за в бъдеще, че няма майчица. Какво значи чуждо, да не мислиш, че всичко около едно дете е кой го е направил? Обичта възниква в следствие на емоции с даденото дете, със споделения, общ живот, с радостите от успехите на някой от вас, с тревогите и трудностите, които преодолявате заедно. Това, че не си го родила, не означава, че не можеш да се привържеш и да му дадеш цялата си любов на която си способна! Мисля, че не обичаш истински мъжа до теб, иначе с радост би се грижила за дъщеря му!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Бруталистка XD
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
не ги слушай, дръж си я и междувременно търси друга. това е като с работата, не трябва да напускаш преди да си си намерил друга, освен ако не си голем тарикат
Това, че ти е първата ти връзка - не означава, че тя задължително трябва да е дълга и сериозна. Даже в повечето случаи , първите връзки не оцеляват, поради липса на опит или нещо подобно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥